"Nagyon jó érzés a Szeged legyőzése!"

Létrehozva: 2011. november 10. 11:16
"Minden összejött. Szente Gábor szenzációsan védett, támadásban sem voltunk rosszak. Kihasználtuk a Szeged gyenge pontjait. Azt gondolom, még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk" - nyilatkozta Debre Viktor, miután a Tatabánya bravúrgyőzelmet aratott a férfi kézilabda Budapest Bank Ligában. A Tatabányának összejött, ami a Veszprémnek nem sikerült: legyőzte a fordulóig hibátlan Szegedet. A diadal egyébként „áldozatot” is követelt: Szabó György orra eltört a meccsen, csütörtökön reggel "tették helyre".


"Ő az a játékos, aki mindig szívvel-lélekkel odateszi magát. Ma balszerencséje volt. Ezt a győzelmet mindenképpen neki ajánlom" - mondta Tatabánya honlapjának adott interjújában Debre Viktor vezetőedző Szabó György sajnálatos sérüléséről. Az átlövő orrtörése volt az üröm az óriási örömben.

Merthogy a szegedieket - és a szerencsétlenül járt Szabót leszámítva - mindenki nagyon jól érezte magát Tatabányán. A második félidő derekán, amikor négy perc alatt 20-18-ról 24-18-ra módosult az állás, szinte felrobbant a Földi Imre Sportcsarnok. Az utolsó percekben pedig állva tapsolt ezer ember.

Debre Viktor elárulta, tíz perccel a vége előtt, ötgólos vezetésnél még voltak kétségei a győzelmet illetően, persze az idő múlásával, és látva, hogy a csapata "nagyon egységes", egyre inkább hitt abban, hogy összejöhet a bravúr, ahogy aztán össze is jött: nyolc góllal diadalmaskodott a Tatabánya!

"Azt gondolom, még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. A Szeged megverte a Veszprémet, mi megvertük a Szegedet, a Gyöngyös meg majd minket akar megverni a következő fordulóban, vasárnap. Nagyon fontos lenne azt a meccset is behúzni. Ennek a szegedi két pontnak akkor lesz igazán értéke, ha a Gyöngyöst is meg tudjuk verni, majd utána a Pécset és az Orosházát is. Ha később a Balatonfüredet is meg tudnánk verni, az már hab lenne a tortán" - tekintett előre a tréner.

Ha meg a táblára tekint, és azt látja, hogy harmadik a Tatabánya, csakis elégedett lehet, különösen azért, mert a csapat eddig az elvárásokat meghaladva szerepel. Marosi László elnök szezonelőtti esélylatolgatását idézzük: "A háromba kerülés is irreális elvárás lenne, viszont szeretnénk a hetedik helynél előrébb végezni a bajnokságban." Úgy gondoljuk, ezt nevezik kellemes meglepetésnek...

EREDMÉNYEK/PROGRAM I TABELLA
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu