KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TATABANYA_CARBONEX"
Tartja az iramot a nagyokkal a Tatabánya 2011. november 17. 20:06 A Tatabánya 32-24-re győzött a Pécs otthonában a férfi kézilabda NB I 11. fordulójának csütörtöki mérkőzésén.
 
"Nagyon jó érzés a Szeged legyőzése!" 2011. november 10. 11:16 "Minden összejött. Szente Gábor szenzációsan védett, támadásban sem voltunk rosszak. Kihasználtuk a Szeged gyenge pontjait. Azt gondolom, még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk" - nyilatkozta Debre Viktor, miután a Tatabánya bravúrgyőzelmet aratott a férfi kézilabda Budapest Bank Ligában. A Tatabányának összejött, ami a Veszprémnek nem sikerült: legyőzte a fordulóig hibátlan Szegedet. A diadal egyébként „áldozatot” is követelt: Szabó György orra eltört a meccsen, csütörtökön reggel "tették helyre".
 
Megkaptuk a címvédőt az EHF-kupában... 2011. október 18. 12:16 Tatabányán és a Balatonfüreden is többször elhangzott: az EHF-kupa-szereplés bizony nagyban függ a sorsolástól. Nos, kedden elkésztették a nyolcaddöntőbe jutásért vívott párharcok párosításait, és bécsi "aktus" során egyik magyar csapatnak sem volt szerencséje: a Tatabányának ugyanis német, a Balatonfürednek pedig francia csapat jutott ellenfélül.
 
Tatabánya: Lele Ákos kórházban végezte 2011. szeptember 25. 08:32 A Tatabánya férfi kézilabdacsapata számára finoman szólva sem alakult valami fényesen a szombat este: hazai pályán öt góllal kikapott a Csurgótól a Budapest Bank Liga 5. fordulójának rangadóján, ráadásul még Lele Ákost is elvesztette...
 
Furcsa kettős rangadó Tatabányán 2011. szeptember 14. 13:29 Kettős rangadóra kerül sor szerdán Tatabányán - igaz, külön rendezéssel és beléptetéssel, de erről az alábbi cikkben részletesen... A lényeg, hogy a Földi Imre Sportcsarnokban 17:00-tól a Tatai HAC, 19:00-tól a Tatabánya-Carbonex fogadja aktuális ellenfelét a férfi kézilabda Budapest Bank Liga harmadik fordulójában.
 
Megizzadt a Veszprém a döntőért 2011. április 22. 21:28 Az MKB Veszprém szerdai habkönnyű, 16 gólos sikerét követően pénteken szorosabb meccsen, csupán hárommal verte meg a Tatabánya-Carbonex csapatát a Budapest Bank Liga elődöntőjében. A címvédő - a papírformának megfelelően - 2-0-ra nyerte meg az egyik fél második győzelméig kiírt párharcot. A döntőben az FTC vagy a Szeged lesz az ellenfele. A másik elődöntőben 1-0-ra vezetnek a Tisza-partiak; a második meccs vasárnap esedékes.
 
„Kicsit unalmas mindig simán nyerni!" 2011. április 21. 12:55 Az MKB Veszprém alaposan eltángálta a Tatabányát a Budapest Bank Liga elődöntőjének első mérkőzésén. A címvédő fölényes, 16 gólos győzelme persze senkit sem lepett meg, hiszen a Mocsai-csapat kiemelkedik a mezőnyből, itthon legfeljebb csak a Szeged tudja némileg megnehezíteni a dolgát. Iváncsik Gergő, a bakonyiak válogatott szélsője honlapunknak adott interjújában elmondta: nem bánná, ha izgalmasabb, kiegyensúlyozottabb lenne a bajnokság.
 
Előnyben a Veszprém és a Szeged 2011. április 20. 22:20 A Veszprém átrobogott a vendég Tatabányán a férfi kézilabda Budapest Bank Liga elődöntőjének első mérkőzésén. Mocsai Lajos csapata a Magyar Kupa eldöntőjében, a múlt szombaton héttel verte a tatabányaiakat, most még simábban, 16 góllal diadalmaskodott. A másik ágon a Pick Szeged - szintén hazai pályán - 35-25-ös győzelemmel szerzett előnyt az FTC-vel szemben. A párharcok az egyik csapat második sikeréig tartanak.
 
PLER-Veszprém a kupadöntőben 2011. április 16. 20:13 Nem született meglepetés a férfi kézilabda Magyar kupa elődöntőiben: a PLER a Vác, az MKB Veszprém pedig a Tatabánya legyőzésével jutott a sorozat vasárnapi döntőjébe.
 
Majdnem csoda Veszprémben 2011. április 6. 20:07 A Tatabánya csupán két góllal kapott ki a címvédő, egyben listavezető Veszprém vendégeként a férfi kézilabda Budapest Bank Liga szerda esti meccsén.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu