PLER-Veszprém a kupadöntőben

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 16. 20:13
Nem született meglepetés a férfi kézilabda Magyar kupa elődöntőiben: a PLER a Vác, az MKB Veszprém pedig a Tatabánya legyőzésével jutott a sorozat vasárnapi döntőjébe.

A legjobb négy közé egyetlen másodosztályú együttesként a Vác jutott el, amely végül drámai körülmények között, csupán hétméteresekkel maradt alul a PLER elleni első elődöntőben.

A félidőben ugyan még kettővel vezettek a vendéglátók, az utolsó percekben azonban egyenlített a Vác (30-30), így a döntés a hétméteresekre maradt - itt azonban már nem volt érvényes az a szabály, miszerint döntetlen esetén az alsóbb osztályú csapat a továbbjutó. Az idegek harcát végül az előzetesen esélyesebbnek tartott PLER bírta jobban.

A másik mérkőzésen az MKB Veszprém esélyeshez méltó teljesítményt nyújtva, magabiztosan harcolta ki a döntőbe jutást. Igaz, a vezetést csak a 16. percben tudták megszerezni Iváncsikék, azt azonban egészen a találkozó végéig megtartották.

A második játékrészben a bajnokság negyedik helyén álló Tatabánya többször is közel járt az egyenlítéshez, ám a 19-szeres kupagyőztes veszprémiek mindannyiszor megrázták magukat, s végül hétgólos sikert könyvelhettek el.

FÉRFI KÉZILABDA MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ:
PLER - Vác-Taxi 2000 30-30 (20-18) - büntetőkkel: 35-34

MKB Veszprém–Tatabánya-Carbonex 33-26 (18-14)

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu