Furcsa kettős rangadó Tatabányán

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 14. 13:29
Kettős rangadóra kerül sor szerdán Tatabányán - igaz, külön rendezéssel és beléptetéssel, de erről az alábbi cikkben részletesen... A lényeg, hogy a Földi Imre Sportcsarnokban 17:00-tól a Tatai HAC, 19:00-tól a Tatabánya-Carbonex fogadja aktuális ellenfelét a férfi kézilabda Budapest Bank Liga harmadik fordulójában.


Az újonc Tata 10 kilométerrel arrébb, Tatabányán játssza hazai meccseit a  Budapest Bank Ligában, ugyanakkor szerdán először fordul elő, hogy a Tata és a helyi csapat, a Carbonex ugyanazon a napon fogadja aktuális ellenfelét, jelesül a Gyöngyöst, illetve a Mezőkövesdet.

A romantikus emlékű, népstadionbeli kettős rangadókat idézi a program, csakhogy Tata és a Tatabánya bajnokija két teljesen különálló találkozó. Aki mind a két mérkőzést szeretné megnézni, kétszer kell belépőt váltania, ráadásul a Tata-Gyöngyös  után minden szurkolónak ki kell mennie az épületből, mivel új beléptetés kezdődik a Tatabánya összecsapása előtt...

Ki kell jönni a két mérkőzés között...  


Első hallásra ez nem tűnik ideális megoldásnak, de nem egyedi, másfelől a sportcsarnok előtt jó időben kolbászt sütnek, sört csapolnak - tehát kellemesen lehet múlatni az időt.

Nagy László létesítményvezető a fentieken annyit finomított, hogy a Tata bajnokijára is kíváncsi tatabányai szurkolóknak abban az esetben nem kell a létesítmény elé vonulniuk, ha viselik a következő mérkőzés belépőjének megváltását bizonyító kék színű karszalagot.

A Tata meccsére jegyet, a Tatabányáéra karszalagot osztanak a helyi módi szerint.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu