Siti a szövetség hívására vár

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 13:40
Karl Eik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitányának keddi kinevezése után elhangzott, a norvég szakember a jelenleg a székesfehérvári Alcoánál dolgozó Siti Beát szeretné felkérni másodedzőnek. Az egykori 135-szörös válogatott játékos a Kézilabda.hu-nak elmondta, a klubja nem gördít akadályt a szerepvállalása elé, ugyanakkor a szövetségtől egyelőre még nem keresték.

 

Egyelőre nem jelenthető ki, hogy a női kézilabda-bajnokságban szereplő Alcoánál másodedzőként dolgozó, valamint a menedzsment munkáját is segítő Siti Bea lesz az új kapitány, Karl Erik Böhn segítője a női válogatottnál. A labda az MKSZ térfelén pattog...

Sitit egy hete keresték meg azzal a kérdéssel, hogy szóba jöhet-e a neve másodedzőként, ha Böhn lesz a kiválasztott. Ez a feltétel kedden teljesült. A korábbi kiválóság - mint azt a Kézilabda.hu-nak elmondta -, ezek után egyeztetett a klubjával, amely nem gördít akadályt a szerepvállalása elé, sőt, büszkén járul hozzá ahhoz, hogy a válogatottnál is dolgozzon.

Siti szerdán Böhnnel is egyeztetett, a közel félórás beszélgetés után abban maradt a norvég edzővel, érdekli a feladat, és amennyiben a szövetséggel is megállapodásra jut, akkor másodedzőként segíteni fogja a munkáját. Tehát, a szerepvállaláshoz szükséges feltételek közül már csak egynek kell teljesülnie. Az MKSZ-től azonban eddig nem keresték Sitit.

Egyelőre így áll az ügy...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Norvég kapitány a kéziválogatott élén!
Karl Erik Böhn lesz a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - jelentette Vetési Iván, a sportági szövetség első embere a keddi elnökségi ülést követő sajtótájékoztatón. A 46 esztendős norvég szakember szerződése a...
Tovább a teljes cikkhez »

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu