Veszprém: miért nem kellett Lusnyikov?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 2. 17:25
EXKLUZÍV! Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője a férfi kézilabda Budapest Bank Liga 2011/2012-es szezonját felvezető sajtótájékoztatón beszélt a közönségkedvenc Jevgenyij Lusnyikov távozásáról is, elárulta, miért nem hosszabbítottak szerződést a védekező specialistával. Ezután tárcsáztuk Lusnyikov számát, aki a Kézilabda.hu internetes szaklapnak elmondta, köszöni, jól van, jelenleg világbajnokságra készül...


A sajtótájékoztatón újságíró kérdésben elhangzott: sokan visszasírják az előző szezon végén távozott Lusnyikovot, látva, hogy a Veszprémet többször is megszórták a felkészülés során.

Erre reagálva Mocsai elmondta, ötezer ember nagyon örült annak, amikor "Zsenya" 10 mérkőzés alatt megdobta az egy gólját, de a mai modern kézilabdába egyszerűen nem fér bele az, hogy egy csapat rendre kettőt cserél támadásban és védekezésben, márpedig Luskinyovra kizárólag a "bekkelésben" számított a Veszprém, amely nem hosszabbította meg az orosz kézis nyáron lejárt szerződését. A bajnok és kupagyőztes veszprémi csapat tréner hozzátette, a 35 éves játékos Moszkvában él, és boldog, a hat hónapos gyermekét neveli.

"Jelenleg egy alacsonyabb osztályú orosz csapattal edzek, heti háromszor-négyszer, készülök az olaszországi szenior világbajnokságra, amelyben több olimpiai bajnokkal együtt a 35 év fölöttiek között képviselem Oroszországot" - nyilatkozta Lusnyikov a Kézilabda.hu-nak.

- Több csapat is érdeklődtek irántam, miután távoztam Veszprémből, de kivárok, mert szeretnék egy komoly, nagy célokat kitűző klubhoz kerülni, decemberben talán sikerül is. Mint előbb említettem, nem álltam le, így új három hét alatt újra formába tudnék lendülni" - tette hozzá Lusnyikov, aki megkért bennünket arra, hogy feltétlenül írjuk le: üdvözli a magyar szurkolókat, és szorít a magyar kézilabdázás, valamint az MKB Veszprém sikeréért.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu