KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALCOA_FKC"
A Győr 44-et szórt Konkoly visszatérésén 2012. március 13. 22:14 Nem volt sok köszönet az ősszel távozott Konkoly Csaba győri visszatérésében, a címvédő ETO 44-21-re verte agyon a vezetőedző jelenlegi csapatát, az Alcoát a női kézilabda NB I 19. fordulójából halasztott mérkőzésen. A legeredményesebb a 11 gólos Görbicz Anita volt, az ETO maradt az élen, a vendégek a hetedikek.
 
Konkoly Csaba Fehérváron? 2012. február 3. 10:33 Menesztették Mihály Attilát, az Alcoa FKC női kézilabdacsapatának vezetőedzőjét, miután az együttes szerdán kikapott a Dunaújvárostól.
 
KEK: orosz ellenfelet kapott a Fradi 2011. november 15. 11:42 A címvédő Ferencváros női kézilabdacsapata az orosz Rosztov Dont kapta ellenfélül a KEK nyolcaddöntőjének keddi, bécsi sorsolásán. A Debrecen a spanyol Mar Saguntóval, míg az Alcoa a szerb Zajecsarral harcolhat.
 
Magyar győzelmek az európai kupákban 2011. november 5. 22:18 A címvédő FTC Hollandiában szerzett tekintélyes előnyt a női kézilabda KEK-ben, míg Alcoa és a DVSC hazai pályán győzte le török, illetve görög ellenfelét. (A Loki egyébként papíron idegenben nyert, mivel a Patrasz lemondott a pályaválasztói jogáról). Hacsak valami csoda nem történik a visszavágókon, mind a három hölgykoszorú ott lesz a sorozat legjobb tizenhat csapata között. A Békéscsaba már révbe ért az EHF-kupában: nagy különbséggel búcsúztatta a Vardar Szkopjét.
 
Verhető ellenfeleket kaptak a magyarok! 2011. október 11. 13:22 Szerencsénk volt a keddi, bécsi sorsoláson: a magyar csapatok ugyanis kivétel nélkül papíron gyengébb, értsd: verhető ellenfeleket kaptak a női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupájának harmadik fordulójában, és jó eséllyel ott lesznek majd a negyedikben is...
 
"Örömmel lennék magyar válogatott" 2011. szeptember 10. 15:58 Krisztina Triscsuk, az Alcoa átlövője szívesen szerepelne a magyar női kézilabda-válogatottban, ehhez azonban meg kell kapnia az állampolgárságot, amire egy év múlva kerülhet sor. A 26 éves játékos a Kézilabda.hu-nak nyilatkozott annak kapcsán, hogy Karl Erik Böhn szövetségi kapitány nevét belevéste a noteszébe...
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu