Verhető ellenfeleket kaptak a magyarok!

Létrehozva: 2011. október 11. 13:22
Szerencsénk volt a keddi, bécsi sorsoláson: a magyar csapatok ugyanis kivétel nélkül papíron gyengébb, értsd: verhető ellenfeleket kaptak a női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupájának harmadik fordulójában, és jó eséllyel ott lesznek majd a negyedikben is...

A női kézilabda KEK-ben érdekelt mindhárom magyar csapat az első kalapba nyert besorolást a bécsi sorsolás előtt, és bár a nem kiemeltek között szerepelt néhány erős gárda - például Zvezda Zvenyigorod vagy a Toulon -, szerencsére azokat sikerült elkerülni.

A címvédő FTC a holland Westfrieslanddal, a Magyar Kupa-ezüstérmesként szereplő Alcoa a török Üsküdarral, a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében elvérzett DVSC pedig a görög Ormi-Loux Patrasszal csap össze a negyedik fordulóba jutásért - méghozzá jó eséllyel!

A debreceniek és a ferencvárosiak idegenben, a fehérváriak otthon kezdik a párharcot. Az első meccsek november 5-én vagy 6-án, míg a visszavágók egy héttel később esedékesek.

A 3. fordulóból továbbjutókhoz a következő körben, jelesül a nyolcadöntőben csatlakoznak a BL-ben harmadik helyen végző  csapatok. Tehát a folytatás nehezebbnek ígérkezik...

NŐI KEK, 3. FORDULÓ:
Ormi-Loux Patrasz (görög) - DVSC-Fórum

Westfriesland (holland) - FTC-Rail Cargo Hungaria

Alcoa FKC-Üsküdar (török)

TOVÁBBI PÁROSÍTÁSOK:

Tertnes Bergen (norvég)-Zvezda Zvenyigorod (orosz)
Zaglebie Lubin (lengyel) - Veseli nad Moravou (cseh)
Otelul Galati (román)-WHC Metalurg Szkopje (macedón)
Mar Sagunto (spanyol) - Gorodnyicsanka (fehérorosz)
Dalfsen (holland) - RK Zajecar (szerb)
Toulon (francia)-HC Leipzig (német)
Elda Prestigio (spanyol) - Rosztov Don (orosz)
Jolidon Cluj (román)-Levanger HK (norvég)
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu