KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FTC_NOI_KEZILABDA"
BL-győztest vert a Fradi, de hogy?! 2012. október 21. 19:45 Végig vezetve, 28-24-re győzte le a Fradi a BL-győztes, olimpiai bajnokokkal felálló norvég sztárcsapat Larvikot a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, vasárnap este. Tizedik meccsén tizedszer nyert az FTC. Zácsik Szandra a szünet előtt időntúli szabaddobásból növelte négyre az előnyt, ezt sikerült megtartani a végére, Tomori a második játékrészre indult be. A Fradi letette a névjegyét az európai elitsorozatban.
 
Elődöntőben a Fradi női kézicsapata 2012. április 3. 21:45 A Ferencváros sikeresen zárta a női kézilabda NB I alapszakaszát, miután 43-32-es magabiztos győzelmet aratott a Dunaújváros csapata felett.
 
A garanciák miatt nem bojkottál a Fradi 2011. november 29. 12:43 Nem bojkottálja a női válogatottat, viszont különféle garanciákat kért és kapott a Magyar Kézilabda Szövetségtől (MKSZ) a Ferencváros csapata azok után, hogy az MKSZ hozzájárulásával a szövetségi kapitány, Karl Erik Böhn a múlt héten éppen a fővárosiak legnagyobb hazai riválisának, a Győrnek a vezetőedzője lett.
 
Magyar győzelmek az európai kupákban 2011. november 5. 22:18 A címvédő FTC Hollandiában szerzett tekintélyes előnyt a női kézilabda KEK-ben, míg Alcoa és a DVSC hazai pályán győzte le török, illetve görög ellenfelét. (A Loki egyébként papíron idegenben nyert, mivel a Patrasz lemondott a pályaválasztói jogáról). Hacsak valami csoda nem történik a visszavágókon, mind a három hölgykoszorú ott lesz a sorozat legjobb tizenhat csapata között. A Békéscsaba már révbe ért az EHF-kupában: nagy különbséggel búcsúztatta a Vardar Szkopjét.
 
Verhető ellenfeleket kaptak a magyarok! 2011. október 11. 13:22 Szerencsénk volt a keddi, bécsi sorsoláson: a magyar csapatok ugyanis kivétel nélkül papíron gyengébb, értsd: verhető ellenfeleket kaptak a női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupájának harmadik fordulójában, és jó eséllyel ott lesznek majd a negyedikben is...
 
Simán nyert a Győr, megizzadt az FTC 2011. szeptember 17. 20:58 A Siófok sem tudta lefékezni - megszorítani sem nagyon - a Győrt a női kézilabda-bajnokságban. A címvédőhöz hasonlóan a Vác is magabiztosan nyert a 3. forduló szombati játéknapján, Kiskunhalason. Az FTC-nek és a Veszprémnek ugyanakkor be kellett érnie szűk, háromgólos győzelemmel az Alcoa, illetve az Érd ellen.
 
Tovább robog a Győr, javított az FTC 2011. szeptember 14. 20:03 A női kézilabda-bajnokságban címvédő Győr a múlt vasárnapi rangadón tönkreverte a Fradit, és szerdán Székesfehérváron sem kegyelmezett: egy híján ötven gólt vágott az Alcoának, miközben 21-et kapott. Görbicz Anitáék külön kategóriát képviselnek a magyar mezőnyben... Az FTC és a Debrecen papírforma győzelmet aratott szerdán az Érd, illetve a Dunaújváros ellen - előbbi ezzel valamelyest kiköszörülte a csorbát...
 
Edzőmeccsé silányult a csúcsrangadó 2011. szeptember 11. 18:22 Csúcsrangadónak indult, végül edzőmeccs lett belőle: a címvédő Győri Audi ETO úgy verte 37-20-ra az előző szezonban bronzérmes, KEK-győztes Ferencvárost, hogy a második félidő derekától a fiataljait szerepeltette. Pálinger Katalin földöntúli formában védett. A "csúcsrangadó" 10-7-ig volt viszonylag szoros, ezt követően az ETO átrobogott a riválisán.
 
"A Győr erősebb, mint valaha" 2011. szeptember 2. 17:55 Pénteken a Szekszárd-DVSC meccsel a női kézilabda NB I-ben is eldörren a startpisztoly. A címvédő Győri ETO Audi KC szombaton, Veszprémben kezdi meg szereplését a 2011/2012-es szezonban. Bulath Anita, a bakonyi hölgykoszorú újonnan igazolt játékosa hanyagolta az ilyenkor szokásos hangzatos, bizakodó szavakat, amondó nekik nem a Győrt kell legyőzniük... Elek Gábor, a Ferencváros edzője szerint az ETO erősebb, mint valaha.
 
A Győr a Larvikot is két vállra fektette 2011. augusztus 29. 08:52 A Győr női kézilabdacsapata hibátlanul végzett az élen a három legrangosabb európai kupa győztesét felvonultató mezőnyben. A hazai rendezésű nemzetközi torna második napján egyetlen góllal verte a KEK-ben címvédő Ferencvárost, majd öt góllal a Bajnokok Ligája-győztes norvég Larviknál is jobbnak bizonyult! A Konkoly-csapat így százszázalékosan zárta a nyári felkészülési meccsek sorát. Az FTC az EHF-kupa-győztes dán Midtjyllandot legyőzve harmadik lett a Szabella-kupán.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu