KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DVSC_FORUM"
KEK: orosz ellenfelet kapott a Fradi 2011. november 15. 11:42 A címvédő Ferencváros női kézilabdacsapata az orosz Rosztov Dont kapta ellenfélül a KEK nyolcaddöntőjének keddi, bécsi sorsolásán. A Debrecen a spanyol Mar Saguntóval, míg az Alcoa a szerb Zajecsarral harcolhat.
 
KEK: a nyolcaddöntőbe robogott a Loki 2011. november 6. 18:50 A BL-selejtezőben elvérzett a Debrecen női kézilabdacsapata könnyedén jutott a nyolcaddöntőbe a KEK-ben: kettős győzelemmel búcsúztatta a pályaválasztói jogáról lemondott görög Patraszt. Szombaton csak négy góllal volt jobb a Loki, vasárnap viszont már nagy különbséggel, 41-26 győzött. "Ezúttal jobban játszottunk, de még mindig sok ziccert hagytunk ki és védekezésben is sokat hibáztunk" - foglalta össze a lényeget Köstner Vilmos, a hajdúsági hölgykoszorú vezetőedzője.
 
Magyar győzelmek az európai kupákban 2011. november 5. 22:18 A címvédő FTC Hollandiában szerzett tekintélyes előnyt a női kézilabda KEK-ben, míg Alcoa és a DVSC hazai pályán győzte le török, illetve görög ellenfelét. (A Loki egyébként papíron idegenben nyert, mivel a Patrasz lemondott a pályaválasztói jogáról). Hacsak valami csoda nem történik a visszavágókon, mind a három hölgykoszorú ott lesz a sorozat legjobb tizenhat csapata között. A Békéscsaba már révbe ért az EHF-kupában: nagy különbséggel búcsúztatta a Vardar Szkopjét.
 
A Győr 21 góllal nyerte a "rangadót" 2011. október 26. 21:53 Hét perec alatt eldőlt a Debrecen-Győr "rangadó" a női kézilabda NB I-ben, Ennyi idő után ugyanis 1-7 állt a táblán, a 24. percben pedig már megvolt a "közte tíz". Innentől kezdve csupán az volt a kérdés, a Konkoly-csapat milyen különbségű győzelemmel hangol a vasárnapi, Metz elleni BL-csatára. Nos, 21 góllal, azaz K.O.-val győzött az edzőmeccs jellegű találkozón.
 
Verhető ellenfeleket kaptak a magyarok! 2011. október 11. 13:22 Szerencsénk volt a keddi, bécsi sorsoláson: a magyar csapatok ugyanis kivétel nélkül papíron gyengébb, értsd: verhető ellenfeleket kaptak a női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupájának harmadik fordulójában, és jó eséllyel ott lesznek majd a negyedikben is...
 
A Loki megszenvedett a győzelemért 2011. október 5. 22:00 A Debrecen nagy csatában győzte le a vendég Érdet a női kézilabda-bajnokság 11. fordulójából előrehozott mérkőzésen. Felváltva vezettek a csapatok, de egyikük sem tudott jelentős előnyre szert tenni, így 27-27-es állásnál kezdődött el a hajrá. Az Érd ugyan ismét megszerezte a vezetést, de a Debrecen fordított, és a 11 gólig jutott, válogatott formában játszott Hornyák Dóra vezetésével otthon tartotta a két pontot.
 
DVSC: egy lépésre a BL-csoportkörtől! 2011. szeptember 17. 22:50 A Debrecen sikerrel vette az első akadályt, 13 góllal verte a portugál Gil Eanes-Lagos csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. csoportjában, a lengyelországi Glogowban, és ezzel a főtábla küszöbére jutott. A Loki a négycsapatos kvalifikációs torna vasárnapi döntőjében a német Buxtehudéval találkozik - a tét a legjobb 16 közé jutás.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu