KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FÜCHSE_BERLIN"
Berlini vereséggel zárt a Szeged 2013. február 24. 20:11 Két nélküli mérkőzésen ötgólos vereséget szenvedett a Pick Szeged vasárnap Berlinben, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportszakaszának utolsó fordulójában.
 
Férfi kézilabda BL: berlini győzelem 2012. február 12. 22:42 A Füchse Berlin három góllal nyert vasárnap az orosz Csehovszki Medvegyi ellen az MKB Veszprém csoportjában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában.
 
Négy-öt hétre dőlt ki a veszprémi kézis 2011. november 28. 18:33 A Veszprém-Berlin Bajnokok Ligája meccs 2. percében le kellett cserélni Mirsad Terzicet. A meglepő húzás nem a taktika része volt, hanem sajnos az élet hozta így. A bosnyák kézilabdázót megműtötték, miután kiderült, négy-öt hetes kihagyás vár rá.
 
Mocsai: Dániában sem lesz egyszerű... 2011. november 28. 17:46 Története legnagyobb arányú vereségét szenvedte el hazai pályán vasárnap az MKB Veszprém. A magyar aranyérmes a kézilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában kapott ki 33-24-re a Füchse Berlintől, Mocsai Lajos vezetőedző azonban már előre tekint. A mester bizakodó a Silkeborg elleni következő összecsapás előtt, miközben csapatával együtt igyekszik levonni a vereség tanulságait.
 
BL: ritka nagy verést kapott a Veszprém 2011. november 27. 18:24 Váratlanul súlyos vereséget szenvedett a Veszprém kézilabdacsapata a BL-csoportkör hatodik fordulójában, egy híján tíz góllal maradt alul hazai pályán a Füchse Berlinnel szemben. Terzic rögtön a meccs elején megsérült, s nem volt, aki pótolja, Vujin későn ébredt, amikor már nem volt tét. A németek alaposan visszavágtak a berlini hőstettért (akkor szenzációs játékkal, 29-24-re nyert a Mocsai-legénység).
 
Veszprém: Mit neki halálcsoport?! 2011. november 17. 17:57 INTERJÚ. A nyáron még 11 góllal kikapott a Veszprém a Füchse Berlin ellen, a szerdai BL-meccsen azonban helyre állt a rend, sőt, öt góllal verte a magyar bajnok a Bundesliga jelenlegi második legjobbját idegenben (24-29)! Bravúrgyőzelem volt ez a javából, ha minden így megy tovább, akkor februárban a csoportelsőséget is megcélozhatja a Mocsai-csapat. A mérkőzésre, és a csoportkör első felére a jobbszélső Iváncsik Tamás "szemüvegén" keresztül pillantottunk vissza.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu