KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IVAN_CUPIC"
A világ legpechesebb kézise 2011. július 28. 11:15 A horvát Ivan Cupicnál aligha akad szerencsétlenebb kézilabdázó a glóbuszon. A Bajnokok Ligája előző szezonjában négy közé jutott német Rhein-Neckar Löwen horvát játékosa ugyan még csak 25 éves, de már jónéhány súlyos, pályafutását veszélyeztető sérülésen túl van - most újra a jobb vállát fájlalja.
 
Elégtétel az amputált gyűrűsujjért? 2009. január 31. 13:57 Kialakult a zágrábi döntő párosítása a férfi kézilabda-világbajnokságon, ahol az elmúlt két olimpia nyertese találkozik egymással: a házigazda horvátok újra összecsaphatnak azokkal a franciákkal, akiket a torna középdöntőjében már 22-19-re megvertek. Nem borult tehát a papírforma az Arena Zagrebben és a Spaladium Arenában sem, a dobogó harmadik fokáért viaskodhatnak csak a lengyelek és a dánok. Ahogy azt többek között a magyar válogatottól búcsúzó Puljezevics Nenad is jósolta.
 
Kézilabda: amputálták a horvát Cupic ujját, lemarad Pekingről 2008. július 24. 21:07 Amputálni kellett az ujját, ezért nem vehet részt a pekingi olimpián Ivan Cupic, a címvédő horvát férfi válogatott kézilabdázója.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu