KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JULIO_GRONDONA"
Elhunyt az argentin szövetség elnöke 2014. július 31. 12:20 Elhunyt Julio Humberto Grondona, az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) elnöke, a nemzetközi szövetség (FIFA) alelnöke és végrehajtó bizottságának tagja.
 
Botrányos elnökválasztás Argentínában 2011. október 19. 20:18 Botrányos körülmények között választották meg kilencedszer is az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) elnökének a 79 éves Júlio Grondonát.
 
Diego Maradona cáfolja, hogy lemondana 2008. november 14. 09:57 Meg sem fordult a fejében a lemondás gondolata – ezt Diego Maradona nyilatkozta Mar del Platában az őt erről faggató újságíróknak. Az argentin labdarúgó-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya sajtóértesülések szerint összekülönbözött Julio Grondonával, a szövetség elnökével, mivel az más véleményen volt a másodedző személyét illetően, mint a kapitány.
 
Máris lemond a kapitányságról Maradona? 2008. november 13. 09:51 Még egy meccsen sem dirigálta az argentin labdarúgó-válogatottat, ám könnyen lehet, hogy távozik a szövetségi kapitányi posztról Diego Maradona. Az egykori világklasszis ugyanis argentin lapértesülések szerint máris összetűzésbe keveredett Julio Grondonával, a szövetség elnökével. A sportvezető ugyanis Sergio Batistát és José Luis Brownt akarja megtenni Maradona pályaedzőjének, a szakvezető viszont Oscar Ruggerit látná maga mellett.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu