KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETRE_COZMA"
Győzelem a tragikus évforduló előtt 2010. február 5. 20:45 A vártnál nehezebben, de így is magabiztosan győzött az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata idei első bajnokiján a Tatran Presov ellen péntek este. Továbbra is százszázalékosak a bakonyiak az NB I-ben.
 
Gál Gyula: Birkóztam a könnyeimmel 2009. augusztus 15. 13:49 A szép megemlékezés ellenére rossz emlékként marad meg Gál Gyulában a magyar-román barátságos futballmérkőzés, amelyet a februárban meggyilkolt Marian Cozma tiszteletére rendeztek meg. Az MKB Veszprém kézilabdázója a SportHirado.hu-nak elmondta: borzasztó volt látni egykori társa édesapjának szenvedését, ahogy küzd a megemészthetetlen valósággal, hogy fia nincs többé. A válogatott beálló kérdésünkre reagálva hozzátette, szerződés köti jelenlegi klubjához, így nem szeretne lehetséges eligazolásáról beszélni.
 
Bukarestben tüntették ki Petre Cozmát 2009. március 14. 19:25 Szombaton Bukarestben adta át a Magyar Sportért Emlékérem arany fokozatát Petre Cozmának Gyenesei István önkormányzati miniszter. A megemlékezésre a Magyar Köztársaság bukaresti nagykövetségén került sor.
 
Petre Cozma: Angyalként látom a fiamat 2009. március 12. 18:42 Petre Cozma nem hazudtolja meg önmagát. A februárban meggyilkolt veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma édesapja továbbra is jósággal, szeretettel és pozitív gondolkodással igyekszik feldolgozni gyermeke tragikus halálát. A mindennek ellenére megtörtnek tűnő édesapa a TV2 Joshi Bharat című műsorában beszélt emlékeiről, családjáról és magukról az elkövetőkről is.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu