KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SVED_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
Spanyol bronzérem a kézilabda-vébén 2011. január 30. 18:03 Hatalmas csatában egyetlen góllal legyőzte a házigazda Svédországot, ezzel megszerezte a bronzérmet Spanyolország a férfi kézilabda-világbajnokságon.
 
Csodálatos győzelem Svédország ellen 2009. január 25. 15:53 A horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság zágrábi középdöntőjének második játéknapján a magyar válogatott parádés játékkal, hihetetlenül izgalmas végjátékban 31-30-ra legyőzte a svéd nemzeti csapatot. A hétfői pihenőnap után kedden a Koreai Köztársaság legjobbjai várnak ránk. Elérhető közelségbe került számunkra az előkelő ötödik hely megszerzése.
 
A svédek ismét lemaradtak az olimpiáról 2008. június 2. 08:57 A hétvégén három kvalifikációs versenyt is rendeztek a férfi kézilabdásoknál, amelyeknek tétje hat olimpiai kvóta volt. A második forduló után már biztos továbbjutó horvátok és franciák mellett a záró napon a spanyolok, az oroszok, a lengyelek és az izlandiak lehettek boldogok céljuk elérését követően, míg a svédeknek ismét nagy világversenyt kell kihagyniuk.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu