KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZLOVAK_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
Eb előtt: kilenccel vertük a szlovákokat 2012. január 4. 19:33 A január 15-én kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságra készülődés jegyében a mieink 33-24-re legyőzték a szintén résztvevő szlovák nemzeti csapatot Veszprémben. Döcögős kezdést követően az első félidő felére magához tért a Mocsai-csapat, átvette a vezetést, amelyet többé már nem adott el. A decemberi Karácsony-kupa után újra legyőztük a szomszédot. Folytatás szombaton.
 
Fájdalmas vereség Szlovákia ellen 2009. június 10. 19:48 A magyar férfi kézilabda-válogatott elszenvedte első vereségét az Európa-bajnoki selejtező-sorozat négyes számú csoportjában, hazai pályán 30-29-re kapott ki Szlovákiától szerda este. A szombathelyi vereség után roppant nehéz helyzetbe kerültünk, ha addig minden a papírforma szerint alakul a szlovákiai "visszavágón" minimum döntelent kell elérnünk.
 
Stochl és a szlovákok visszavágnának 2009. január 15. 16:49 Richard Stochlt, a Dunaferr szlovák kapusát választották hazája legjobb kézilabdázójának, s a halóőr 1998-2000 után már negyedszer vehette át a legjobbnak járó elismerést. Túlzottan sok ideje ezen elmélkedni azonban nem lehet, hiszen a szlovák válogatottal csütörtök délután útra kelt Eszék felé, a horvátországi vb egyik helyszínére, ahol többek között a magyarokkal is farkasszemet nézhet a 33 esztendős hálóőr. Ismételten...
 
Izzadtságszagú siker a szlovákok ellen 2009. január 10. 13:11 A közelgő világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén kínkeserves, 29-28-as győzelmet ért el a magyar férfi kézilabda-válogatott a csehországi Újévi Kupán Szlovákia ellen. Hajdu János szövetségi kapitány tanítványai ezzel veretlenül, két győzelemmel és egy döntetlennel hangoltak az erőpróbára. A tornát a csehek nyerték, akik 33-32-re verték meg Lengyelországot. Magyarország második.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu