KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TRAGEDIA"
Bomba végzett a sportvezetőkkel 2012. április 4. 15:58 Legalább heten haltak meg Mogadishuban, az ország nemzeti színházának újranyitó ünnepségén, szerdán. Eddigi információk szerint egy nő végzett Szomália labdarúgó-szövetségének elnökével, illetve a szomáliai olimpiai bizottság vezetőjével is. Az öngyilkos merénylő felrobbantotta a magára erősített robbanóanyagokat, és ő is szörnyethalt. Valószínű, hogy az eredeti célpont Abdiweli Mohamed Ali miniszterelnök volt, ő viszont sértetlenül úszta meg a támadást.
 
Sportolók gyászolják a zene királynőjét 2012. február 12. 12:08 A szombaton elhunyt Whitney Houston hangját számos sportesemény előtt és után megcsodálhattuk, a Super Bowl vagy épp az amerikai labdarúgó-világbajnokság fényét egyaránt emelte a ’90-es években, de bokszmeccsen is gyakorta feltűnt. A sportolók a Twitteren vettek végső búcsút a gyémánttorkú énekesnőtől.
 
Lezuhant a gép, öt futballbíró halt meg 2011. július 10. 13:45 Öt élvonalbeli bajnokira induló hivatalos személy holttestét találták meg az a 74 áldozat között, amely a Kongói Demokratikus Köztársaságban lezuhant Boeing 727-es típusú repülőgép fedélzetén utazott.
 
Sárgát kapott műesésért, pedig meghalt! 2010. május 6. 17:32 Borzalmas jelenetek játszódtak le egy ötödosztályú futballbajnokin, pedig először úgy tűnt, hogy csak egy "szokásos" esetnek lehetnek szemtanúi a játékosok. Goran Tunjic ugyanis a földre rogyott a Mladost FC támadása közben, a játékvezető pedig azt gondolta, megtévesztésről van szó, ezért műesés miatt sárga lapot mutatott fel...
 
Tragédia! Meghalt Ronaldo unokatestvére! 2010. március 14. 13:00 Néhány héten belül a harmadik borzasztó hírt kell feldolgoznia Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid futballistájának. Nemrég szülőhelyét Madeirát ítéletidő sújtotta, szerdán a Lyon ellen kiesett csapata a Bajnokok Ligájából, a tekintélyes francia lap, a L'Equipe értesülései szerint pedig a napokban autóbalesetben elhunyt unokatestvére.
 
Hirtelen szívhalál a focipályán - videó! 2010. március 8. 17:16 Mérkőzés közben összerogyott és elhunyt a szudáni bajnokságban szereplő el-Merreih játékosa, Endurance Idahor. A 25 esztendős nigériai futballista egy ütközés után maradt a földön és hiába sietett mindenki a segítségére, már nem tudták megmenteni az életét. „Egy teljesen hétköznapi, a labdarúgásban megszokott eset volt - nyilatkozta az ütközésről egy neve elhallgatását kérő szövetségi képviselő. - Aztán egyszer csak összeesett és meghalt. Halála mindenkit megdöbbentett országunkban.” Magyar szívnek és léleknek sajnálatosan ismerős és fájdalmas képsorok következnek. Isten nyugosztaljon, Endurance!
 
Tragédia a svédországi hokimeccsen 2010. január 31. 10:08 Halálos szerencsétlenség történt egy svédországi korosztályos jégkorong-mérkőzésen: a találkozó egyik játékvezetője életét veszítette - írta az Expressen című napilap.
 
Baleset bárhol érheti az embert - videó 2010. január 12. 09:13 Erőss Zsolt és két társa január 2-án járt szerencsétlenül egy lavinaomlás során. A Mount Everest első magyar meghódítója kettős lábtörést szenvedett, az ütőere is megsérült. A csonkolást szombaton hajtották végre, miután Erőss egy konzílium során "az összes lehetséges előnyt és hátrányt megbeszélve" a térdmozgás megtartásával járó, igen korai komplex rehabilitációt lehetővé tévő amputációt választotta. A kiváló hegymászó reméli, a mostani orvosi beavatkozást követően folytatni tudja sportpályafutását, csak kisebb szünetet kell tartania.
 
Amputálták leghíresebb hegymászónk lábát 2010. január 10. 18:48 Borzasztó hírről számolt be a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti központjának szakmai igazgatója: amputálni kellett az év elején lavinabalesetet szenvedett Erőss Zsolt hegymászó jobb lábát térdtől lefelé.
 
Megölték az ex-diósgyőri kapust 2009. február 21. 10:20 Újabb késelés, újabb tragédia! Julius Notát, az egykor Magyarországon is megfordult hálóőrt szlovák források szerint pénteken délután szúrták meg. A több magyar futballcsapatban is szereplő hálóőr belehalt a sérüléseibe, harminchét évet élt. A gyilkosság részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu