Ismét dobogón a Tatabánya

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 16. 14:06
Csurgón győzött és pontszámban beérte a Ferencvárost a Tatabánya a Budapest Bank Liga 22. fordulójában. A mérkőzés legeredményesebbje a hazaiaknál a 6 gólos Cifra, a vendégeknél a válogatottban is bizonyító Harsányi volt 7 góllal.

„Ez egy nagyon fontos győzelem. Tudtuk, hogy a kés a torkunkon van, úgy is álltunk a mérkőzéshez. – mondta a mérkőzés után Debre Viktor, a nyertes tatabányaiak szakvezetője.
-  Azt gondolom, hogy most már látszik, hogy többet tudtunk együtt dolgozni."

„A két hátralévő hazai mérkőzésünket még meg kell nyernünk, hogy biztosan az első négybe kerülhessünk. Úgy gondolom, hogy a Tatabányának ott a helye az első négyben. Ha pedig ott leszünk, akkor reális esélyünk van a bronzéremre. Főleg, ha úgy játszunk, mint Csurgón.

Budapest Bank Liga, 22. forduló
CSURGÓ-TATABÁNYA-CARBONEX 23-28 (11-13)
Csurgó, Vezette: Herczeg, Südi

CSURGÓ: Nikolics, Hudák, Pallag (kapusok), Borsos, Cifra 6, Csonka, Dömös 1, Frey, Miss 3, Nagy M. 1, Oláh G. 2 (1), Pavlovics 5, Széles 4 (1), Trivkovics 1, Vadkerti G. Vezetőedző: Bakó Botond

TATABÁNYA: Szente (kapus), Dénes, Diaz 2, Halász 5, Harsányi 7 (3), Kanyó, Kekezovics 3, Kiss 1, Kocsis, Lele 3, Melhardt, Nagy, Pordán 7, Szabó, Urban. Vezetőedző: Debre Viktor.

Kiállítások: 4, ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 3/3

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu