A BL-győztes viszi a Veszprém sztárját

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 14. 09:32
Komoly érvágás éri a magyar bajnok Veszprémet, miután szerdán a kézilabda Bajnokok Ligája-címvédője, a THW Kiel hivatalos honlapján bejelentette leigazolja Marko Vujint. A szerződés a legkésőbb a 2012-13-as idénytől lép érvénybe.

A 25 esztendős jobbátlövő hároméves szerződést kötött a német sztárcsapattal és a veszprémiek hivatalos oldala szerint könnyen lehet, hogy néhány hónap múlva elhagyja Magyarországot.

„Amennyiben a két klub megállapodik egymással, előbb is megtörténhet a váltás, bár erre legnagyobb esély 2011 nyarán van. Így viszont jóval kevesebb átigazolási díjat kaphat érte a Veszprém, mint 2010 telén..." – olvasható az mkbveszprem.hu-n.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült Marko Vujin szerződtetnünk, hisz a mi feladatunk a THW Kiel jövőbeni megerősítése. Vujin előtt nagy jövő áll, amit szeretnénk majd közösen alakítani" - nyilatkozta Uli Derad, a THW ügyvezetője.

A Bajnokok Ligájában a Veszprém százszázalékos teljesítménnyel csak kevesebb lőtt góljával szorul B-csoport második helyére, a Kiel a Barcelonával játszott döntetlenje mellett két győzelemmel az A-csoport második helyét foglalja el.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu