KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THW_KIEL"
A Kiel nyerte a német csúcstalálkozót 2011. október 31. 11:16 Nem csak Magyarországon játszottak csúcsrangadót a hétvégén, hanem a Bundesligában is: a THW Kiel egy góllal győzött a BL-ben ugyancsak érdekelt Füchse Berlin vendégeként, és ezzel tovább javított az idénykezdetre vonatkozó rekordján amellett, hogy megőrizte százszázalékos mérlegét. A vasárnapi rangadó érdekessége, hogy a Kiellel a Szeged, a fővárosi együttessel pedig a Veszprém szerepel azonos csoportban a legrangosabb európai kupában.
 
Hihetetlen végjáték a kézilabda BL-ben! 2011. október 23. 09:20 A Szeged BL-csoportjában a spanyol León hihetetlen körülmények között mentett pontot az esélyesebbnek vélt vendég Kiellel szemben. Tizenkét másodperccel a vége Filip Jicha hétméteresével a német sztárcsapat ugyan egy góllal vezetett, csakhogy ezzel még nem volt vége: Ruesga időntúli szabaddobásból állította be a 28-28-as végeredményt. A Kiel némi meglepetésre győzelemből, döntetlenből és vereségből is egyet-egyet számolva csupán negyedik a D betűjelű szextettben. A címvédő Barcelona viszont az élen feszít csoportjában, s továbbra is hibátlan: Nagy László csapata 31-30-ra nyert a Gál Gyulát is soraiban tudó CO Zagreb otthonában.
 
A Szeged elfogyott a szünet után... 2011. október 2. 21:19 A Szeged az első félidőben még állta a sarat a végső győzelemre is esélyesnek tartott Kiellel szemben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája első fordulójában. A szünet után azonban a szezonban még százszázalékos, fizikailag és mentálisan is acélosabb német sztárcsapat felőrölte a Szeged erejét, és végül tekintélyes különbséggel, 12 góllal diadalmaskodott.
 
Csúcsformában a Szeged BL-riválisa 2011. szeptember 24. 17:38 A THW Kiel három góllal nyerte vendégként a Rhein-Neckar Löwen elleni rangadót a német férfi kézilabda-bajnokságban. A hazaiak 2-2-után egy 4-0-ás rohammal megléptek, és egészen a 22. percig vezettek. A Kiel aztán szemszögéből 11-14-ről 17-14-re alakította az állást - ezzel a győzelem útjára lépett. A Löwen a szünet után többször egyenlített, a vezetést azonban nem tudta átvenni. Öt perccel vége előtt már öttel ment a Kiel, amely 30-27-es győzelemmel hangolt a jövő vasárnap esedékes Szeged elleni BL-partira.
 
Csúnyán elpáholták a Veszprémet! 2011. augusztus 14. 20:11 Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata játszi könnyedséggel nyerte eddigi nyári felkészülési meccseit, a Lemgóban rendezett torna döntőjében azonban nem bírt a Német Kupa-győztes, klubvilágbajnok THW Kiellel, amely nagy zakót "varrt" az itthon egyeduralkodó bakonyi gárdára, amely így a második helyen zárta a viadalt.
 
A BL-győztes viszi a Veszprém sztárját 2010. október 14. 09:32 Komoly érvágás éri a magyar bajnok Veszprémet, miután szerdán a kézilabda Bajnokok Ligája-címvédője, a THW Kiel hivatalos honlapján bejelentette leigazolja Marko Vujint. A szerződés a legkésőbb a 2012-13-as idénytől lép érvénybe.
 
BL-döntőt bukott az FC Barcelona 2010. május 30. 19:58 Heroikus csatában, hat gólos hátrányból fordított a legjobb négy között a címvédő Ciudad Realt felülmúló THW Kiel és 36-34-re legyőzte az FC Barcelonát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni döntőjében. A német együttes 2007 után, másodszor hódította el a legrangosabb európai kupasorozat trófeáját.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu