Hajdu: Böhn jobban kampányolt!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 16:01
A norvég Karl Erik Böhn szövetségi kapitánnyá való kinevezése kapcsán a "verseny" egyik vesztese, Hajdu János a Kézilabda.hu-nak elmondta, az lett a befutó, akinek jobb volt a választási kampánya. Amondó, két esztendőn belül kiderülhet, a döntés helyénvaló volt-e, mindenesetre szurkol a női válogatottnak, merthogy a remélt sikeréből ő is profitálhat.

 

"Korrekt eljárás volt, beadtam a szakmai programom, kétszer is tárgyaltam az elnökkel, mielőtt megszületett volna a döntés. Nagy verseny volt, amelyből az került ki győztesen, akinek jobb volt a választási kampánya. A norvég edzőről számos cikk jelent meg, megszólalt még a nagymamája is. Elveszítettem a versenyt, de nem esem kétségbe, és szurkolok a csapatnak, hogy sikeres legyen, hiszen a sportágban, a szakágban dolgozókhoz hasonlóan abból én is csak profitálhatok. Sokan úgy érzik, bajban van a női válogatott, két év alatt kiderülhet, hogy a döntés jó volt-e - nyilatkozta hölgykoszorút a  pekingi olimpián a negyedik helyre vezető Hajdu Karl Eik Böhn kinevezése kapcsán.

- Tíz napja tudom a végeredményt, megéreztem, illetve a választási kampányt - amelyet a norvég tréner menedzsere profi módon irányított - figyelve lehetett erre következtetni. Engem a döntés óta számtalan újságíró hívott fel, de azt megelőezően senki sem keresett..."

A "mi lesz most?" kérdésre Hajdu János úgy válaszolt, nem tört össze a szíve, és nem adja vissza a diplomáját, ahogy az edzői képesítését sem - hamarosan munkába áll valahol.

"Vannak kérőim. Lehet, hogy külföldön, lehet, hogy itthon folytatom, vagy a felnőtteknél, vagy az utánpótlásban, hamarosan kiderül. Még egyszer mondom, nem öröm egy verseny vesztesének lenni, de nem tört össze a szívem - s szívből szurkolok a válogatottnak".

A "verseny" háromesélyes volt, Böhn és Hajdu mellett Kovács Péter neve szerepelt a jelöltek között. Utóbbi véleményére is kíváncsiak voltuk, a játékosként világbajnoki ezüstérmes szakembert azonban nem tudtuk elérni, miután Zimbabwében tartózkodik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Siti a szövetség hívására vár
Karl Eik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitányának keddi kinevezése után elhangzott, a norvég szakember a jelenleg a székesfehérvári Alcoánál dolgozó Siti Beát szeretné felkérni másodedzőnek. Az egykori...
Tovább a teljes cikkhez »


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Norvég kapitány a kéziválogatott élén!
Karl Erik Böhn lesz a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - jelentette Vetési Iván, a sportági szövetség első embere a keddi elnökségi ülést követő sajtótájékoztatón. A 46 esztendős norvég szakember szerződése a...
Tovább a teljes cikkhez »

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu