Kilenc góllal volt jobb a Gyöngyösi FKK

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 13. 20:35
Győzelemmel mutatkozott be hazai közönsége előtt a férfi kézilabda NB I-ben a Gyöngyös együttese. Jano Pal csapata a Komló ellen egy elég rohanós, sok góllal fűszerezett találkozón aratott kilencgólos győzelmet.

FÉRFI KÉZILABDA BUDAPEST BANK LIGA, 2. FORDULÓ
GYÖNGYÖSI FKK – KOMLÓI BSK 37-28 (20-15)
Gyöngyös, 700 néző. Vezette: Szegedi, Unyatinszky.
GYÖNGYÖS: Perger – Bendó 6, Kiss 2, Hímer, Kocsis 4, dr. Czina 1, Kleis 8. Csere: Lencsés (kapus), Szabó 7, Dimitrovszki 1, Habuczki 1, Nigrinyi 4, Benis 3. Edző: Jano Pal.
KOMLÓ: Szabó T. – Bakos 4, Szappanos, Kaplonyi 3, Péter-Szabó 3, Nagy Z. 3, Oszlár. Csere: Pókos (kapus), Mészáros (kapus), Dömös 9, Kiss 1, Molnár 4, Kilvinger 1. Edző: Füzesi Ferenc.

A házigazda hevesiek természetesen igyekeztek kiszolgálni a szépszámú közönséget, és a szegedi tisztes vereség után már a pontok gyűjtését is szerették volna megkezdeni.

Komló az elején igyekezett tapadni a lendületes és nagy sebességű kézilabdát bemutató Gyöngyösre, de a szünetre így is öttel léptek meg Kleisék.

A fordulás után gyakorlatilag már csak az volt a kérdés, hogy a házigazdák mekkora különbségű sikerrel tartják otthon a pontokat.

Kilenc lett a vége, a Komló rengeteget hibázott támadásban, a kihagyott ziccerek pedig ahogy lenni szokott, megbosszulták magukat.

A „főiskolások” teljesen megérdemelten arattak győzelmet, mert egész egyszerűen jobbak voltak ellenfelüknél ezen az estén.


EDZŐSZEMMEL:
Jano Pal: – Hazai szurkolótábor előtt jól játszottunk, rászolgáltunk a nagy különbségű győzelemre.
Füzesi Ferenc: – A támadások során elkövetett valamennyi hibánkat góllal büntette meg a hazai együttes.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu