Kórházban ünnepelt a Veszprém ásza

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 23. 12:23
Iváncsik Gergő, az MKB Veszprém válogatott szélsője a vasárnapi bajnokavatást követően kórházba került, miután a férfi kézilabda Budapest Bank Liga döntőjének harmadik, utolsó mérkőzésének végén bokasérülést szenvedett. Ugyancsak a bokáját fájlalja Törő Szabolcs, a Szeged válogatott játékosa is.



A 22-20 veszprémi győzelemmel, emígy bajnokavatással zárult találkozó után Iváncsik Gergő bokasérülése miatt kórházban „ünnepelt". A bakonyi csapat honlapjának beszámolója szerint a vizsgálatok nem mutattak ki sem törést, sem szakadást, „csak" a szalagok nyúltak meg a veszprémi szélső bokájában. Egyelőre kérdéses, Iváncsiknak mennyit kell kihagynia.

Noha klubcsapata, az MKB Veszprém számára már véget ért a szezon, a magyar válogatottban még komoly feladatok, jelesül Európa-bajnoki selejtezők várnak rá.

Nem Iváncsik volt az egyetlen a vasárnapi meccs után, aki a bokáját fájlalta. Törő Szabolcs az első félidőben sérült meg, úgy kellett letámogatni a pályáról, de később kiderült, nem esett komolyabb baja. A Szeged csapatorvosa szerint néhány napos pihenő után rendbe jön.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Drámai meccs után bajnok a Veszprém!
Bejött a papírforma, de erre mondják, nehéz szülés volt... Az MKB Veszprém a Budapest Bank Liga döntősorozatának harmadik meccsén, hazai környezetben négygólos hátrányból felállva 22-20-ra győzte le a rendkívül bátran és jól...
Tovább a teljes cikkhez »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu