KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - ","
A Győr 21 góllal nyerte a "rangadót" 2011. október 26. 21:53 Hét perec alatt eldőlt a Debrecen-Győr "rangadó" a női kézilabda NB I-ben, Ennyi idő után ugyanis 1-7 állt a táblán, a 24. percben pedig már megvolt a "közte tíz". Innentől kezdve csupán az volt a kérdés, a Konkoly-csapat milyen különbségű győzelemmel hangol a vasárnapi, Metz elleni BL-csatára. Nos, 21 góllal, azaz K.O.-val győzött az edzőmeccs jellegű találkozón.
 
A továbbjutás küszöbére léphetünk 2011. október 23. 11:01 A magyar női kézilabda-válogatott Azerbajdzsán leiskolázásával startolt az Európa-bajnoki selejtezőben, a vasárnapi folytatás viszont valamivel nehezebbnek ígérkezik. Fehéroroszország ugyanis erősebb a szerdai riválisnál, nem mellékesen: saját közönsége előtt játszhat. Az újabb, remélt sikerrel ugyanakkor a továbbjutás küszöbére léphetnek a lányok.
 
Vujin: Üzentünk a bennünk kételkedőknek! 2011. október 3. 13:22 A magyar csapatok közül csak a Veszprém rajtolt győzelemmel a kézilabda Bajnokok Ligájában. Marko Vujin és társai a nyáron alaposan megerősített lengyel Kielce otthonában nyertek magabiztosan. A szerb átlövő szerint ezzel egyszersmind bebizonyították azt, hogy minden ellenkező híreszteléssel ellentétben: erős és egységes a Veszprém.
 
A Gyöngyös nyerte az újoncok csatáját 2011. szeptember 14. 19:20 A Gyöngyös a szünetben már kilenc góllal vetetett, végül könnyedén, 42-31-re verte a hozzá hasonlóan újonc Tatát a férfi kézilabda Budapest Bank Liga, 3. fordulójában. Az esélyesek nem hibáztak: a címvédő MKB Veszprém - előrehozott meccsekkel együtt - immáron az ötödik győzelmét aratta, miután a lokálerbin Balatonfüredet is eltángálta. A Pick Szeged az Orosháza, a Csurgó a Kecskemét, az FTC-PLER a Pécs, a Tatabánya pedig a Mezőkövesd ellen hozta a kötelezőt.
 
A Metz edzője: Jó, hogy a Győrt kaptuk! 2011. augusztus 27. 14:57 Az előző szezonban egy magyar csapat, a későbbi győztes az FTC vetett véget a Metz menetelésének a női kézilabda KEK-ben, ennek ellenére a francia hölgykoszorú edzője nem bánja, hogy csapata a Bajnokok Ligája csoportkörében is szembekerül egy magyar klubbal, jelesül a Győrrel. Sebastien Gardillou Belgiumban élő kollégáinknak adott interjújában elmondta, szeret hozzánk járni, és szerinte az ETO veretlenül végez majd a négyes élén, sőt, a Metz trénere döntőbe várja a magyar bajnokot. Gardillou természetesen saját csapata esélyeiről is szót ejtett.
 
Pásztor: nyolc hónap fogház! 2011. május 27. 11:23 Első fokon nyolc hónapi letöltendő fogházra ítélték Pásztor István volt válogatott kézilabdázót, a Budapest Bank Ligában szereplő Balatonfüred csapatkapitányát. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbításáért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. A 40 éves szélső 2010. szeptember 29-én Veszprémben a zebrán motorjával halálra gázolt egy 80 éves férfit.
 
Lemondott a Győr elnöksége 2011. május 27. 09:51 Egyhangúlag lemondott a női kézilabda-bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő Győri Audi ETO elnöksége, az új vezetőségi tagokat a tervek szerint a június 9-i közgyűlésen választják majd meg. A grémium azért döntött a távozás mellett, mert szerinte „a vezetésnek a klub hatékonyabb irányíthatósága és az eddig is kiemelkedő hazai és nemzetközi sikerek folytatása érdekében megújulásra van szüksége."
 
Kórházban ünnepelt a Veszprém ásza 2011. május 23. 12:23 Iváncsik Gergő, az MKB Veszprém válogatott szélsője a vasárnapi bajnokavatást követően kórházba került, miután a férfi kézilabda Budapest Bank Liga döntőjének harmadik, utolsó mérkőzésének végén bokasérülést szenvedett. Ugyancsak a bokáját fájlalja Törő Szabolcs, a Szeged válogatott játékosa is.
 
Szegeden is gálázott a Veszprém 2011. május 8. 13:05 Hiába fogadkoztak a szegediek, a Tisza partján simábban nyert a Veszprém a férfi kézilabda Budapest Bank Liga döntősorozatában, mint hazai pályán. Kedden hét, vasárnap Szegeden 13 gól volt a két csapat között. Ez azt jelenti, hogy a tavalyelőtti és a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is söpréssel, azaz 3-0-val lehet bajnok a Mocsai-csapat, sorozatban negyedszer, összességében 19. alkalommal. Ehhez már csak egy meccset kell behúznia. Erre május 22-én lesz lehetősége.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu