Vujin: Üzentünk a bennünk kételkedőknek!

Szerző: Kézilabda.huLétrehozva: 2011. október 3. 13:22
A magyar csapatok közül csak a Veszprém rajtolt győzelemmel a kézilabda Bajnokok Ligájában. Marko Vujin és társai a nyáron alaposan megerősített lengyel Kielce otthonában nyertek magabiztosan. A szerb átlövő szerint ezzel egyszersmind bebizonyították azt, hogy minden ellenkező híreszteléssel ellentétben: erős és egységes a Veszprém.

A Veszprém a nyitányon Kielcében nyert simán, ott, ahol a szabadkártyás, azaz legerősebb selejtezőcsoportban a Valladolid és az előző kiírásban elődöntős Löwen is elvérzett...

"Nem jó idegenben kezdeni egy sorozatot, főleg nem a Kielce ellen, amely megerősödött a nyáron, köszönhetően annak, hogy több kiváló játékost igazolt. A csapatunkban azonban mindenki átérezte a meccs jelentőségét, és jó játékkal, magabiztosan nyertünk. A második félidő elején már tízzel vezetünk, ami a Kielce ellen bizony nagy dolog..." - nyilatkozta a lengyelországi diadal másnapján Marko Vujin, aki hat góljával a Veszprém legjobbja volt.

Szerinte a kielcei diadal üzenetként is felfogható: "Sok mindent írtak rólunk korábban, ebből azonban semmi sem igaz! Kielcében bebizonyítottunk, hogy egységes, jó csapat a Veszprém, és egyes véleményekkel ellentétben sikeresek lehetünk a szezonban".

Kiváltképp, ha a Mocsai Lajos csapata a soron következő meccseken is olyan játékkal rukkol elő, mint Kielcében tette. "A hazai mérkőzéseinket meg kell nyenünk, és ha idegenben is elérünk még néhány bravúrt, aligha lehet gond a továbbjutás. Szeretnénk az első két hely valamelyikén végezni a csoportban, majd a lehető legmesszebb jutni a sorozatban. Persze sok múlik a sorsoláson is, ezzel az utóbbi két kiírásban nem volt szerencsénk, reméljük, most lesz. De ez még messze van, most arra koncentrálunk, hogy a következő, Silkeborg elleni találkozónkat is megnyerjük" - fogalmazott Marko Vujin.

A Kielce edzője, Bogdan Wenta a következőképpen értékelt a meccs után: "Jól játszottunk, annak ellenére, hogy sima vereséget szenvedtünk. A döntő pillanatokban ugyanakkor a kelleténél több hibát követtünk el, ezeket pedig kíméletlenül kihasználta a Veszprém..."

TOVÁBBI VISSZATEKINTÉSEK:

Szeged - Zubai Szabolcs az 5-7 gólos vereséggel már elégedett lett volna 

Győr - Konkoly Csaba: "Nincs idő a kesergésre..."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Szeged elfogyott a szünet után...
A Szeged az első félidőben még állta a sarat a végső győzelemre is esélyesnek tartott Kiellel szemben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája első fordulójában. A szünet után azonban a szezonban még százszázalékos, fizikailag és...
Tovább a teljes cikkhez »


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL: nyert a Veszprém, leszerepelt a Győr
Az egyiknek sikerült, a másiknak nem... Az itthon kvázi verhetetlen Veszprém, illetve a Győr egyaránt idegenben mutatkozott be a Bajnokok Ligája csoportkörében, csakhogy amíg a bakonyi srácok magabiztos győzelmet arattak a...
Tovább a teljes cikkhez »






HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu