Puljezevics: Nyugodj békében, Marian!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 8. 11:46
Megkeresésünkre a Pick Szeged szerb származású kapusa, a magyar válogatottól a horvátországi világbajnokság után búcsúzó Puljezevics Nenad osztotta meg gondolatait a veszprémi tragédiáról. Mint arról már beszámoltunk, vasárnap hajnalban mellkason szúrták egy veszprémi szórakozóhelyen az MKB Veszprém beállóját, Marian Cozmát, aki belehalt sérüléseibe. Zsarko Sesum koponyalapi törést szenvedett, Ivan Pesicnek a veséjét szúrták meg. A horvát kapus fél veséjét ki is vették.

„Veszprémi barátom, Eklemovics Nikola hívott reggel telefonon, tőle értesültem az egészről. Nem hiszem el, ez egy rémálom. Felfoghatatlan – mondta megkeresésünkre elcsukló hangon Puljezevics Nenad. – A világbajnokságon, az eszéki csoportkörben egy helyen volt elszállásolva a magyar és a román válogatott, ott is rengetegszer összefutottunk Mariannal, akivel egyébként is baráti viszonyban voltam.”

„A pályán ellenfelek, a pályán kívül barátok voltunk. Egy vidám, mosolygós fiú volt, nem értem, miért pont vele történt ez a szörnyűség. Ha a rendőrök nem kapják el ezeket a gyilkosokat, akkor nincs igazság a Földön. Zsarko és Ivan állapotáról még nem értesültem, remélem, hogy rendbe jönnek, hamarosan felépülnek. Ők még meggyógyulhatnak, de Cozmát már nem hozhatja vissza senki és semmi. Nyugodj békében, Marian!”

MOCSAI LAJOS NYILATKOZATA A VESZPRÉMI NAPLÓBAN:
- Mély megdöbbenéssel és iszonyatos fájdalommal vettem tudomásul, hogy mi történt. Azonnal telefonáltam a kórházba, ahol dr. Mahunka Zsolt, a csapat orvosa tájékoztatott. Sajnos Pesic egyik veséjét ki kellett venni, és Sesum is az intenzív osztályon fekszik, neki a koponyája sérült meg. Elmondhatatlan szomorúságot és elkeseredést érzek. Azt gondolom, ebben a helyzetben a szakma sokadrendű.
Mocsai Lajos azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy ebben a tragikus helyzetben megrendezik-e a soron következő mérkőzéseket

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu