KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IVAN PESIC"
Mocsai Lajost felháborítják a vádak 2010. január 8. 15:59 Mocsai Lajos felháborítónak tartja, hogy a magyar sajtó egyes szereplői - külföldi forrásokra hivatkozva - őt hibáztatják, amiért Ivan Pesic, az együttes horvát kapusa felépülését követően nem léphetett pályára a gárdában. Az MKB Veszprém kézilabdacsapatának edzője a SportHirado.hu-nak elmondta, nagyon bántják ezek a híresztelések. A valóság az, hogy a tavaly februárban, Marian Cozma meggyilkolásakor megsérült kézis számára a hazai orvosok nem állítanak ki sportorvosi engedélyt, mivel egyetlen vesével veszélyesnek tartják a játékot.
 
Marian Cozma utcában a Cozma Aréna? 2009. február 11. 17:58 Nem akarják feledni kedvencüket a szurkolók. Mind Veszprémben, mind Romániában több lakossági kezdeményezés is indult a kézilabdázó emlékének megőrzésére. Utcát, sportcsarnokot neveznének el róla, szobrokat és emléktáblákat is avatnának. Eközben tovább javult a sérültek állapota, Sesum a jövő héten akár már edzhet is.
 
Mocsai: Isten nyugosztaljon, Cozma! 2009. február 8. 19:30 Szakadó havas esőben, több, mint kétezres tömeg előtt emlékezett meg a veszprémi kézilabdaklub a csapat szurkolóival, és a város sportbarátaival kézilabdázó klasszisára, a vasárnap hajnalban meggyilkolt Marian Cozmára. Debreczenyi János, a város polgármestere, Hunyadfalvi Ákos klubelnök és Mocsai Lajos a csapat vezetőedzője állt fel a pódiumra, hogy lerója kegyeletét. Mögöttük egy Cozma-portré lebegett a szélben, a csarnok bejárata fölött fekete zászló lobogott.
 
Puljezevics: Nyugodj békében, Marian! 2009. február 8. 11:46 Megkeresésünkre a Pick Szeged szerb származású kapusa, a magyar válogatottól a horvátországi világbajnokság után búcsúzó Puljezevics Nenad osztotta meg gondolatait a veszprémi tragédiáról. Mint arról már beszámoltunk, vasárnap hajnalban mellkason szúrták egy veszprémi szórakozóhelyen az MKB Veszprém beállóját, Marian Cozmát, aki belehalt sérüléseibe. Zsarko Sesum koponyalapi törést szenvedett, Ivan Pesicnek a veséjét szúrták meg. A horvát kapus fél veséjét ki is vették.
 
Sinka László: Semmirekellő bűnözők! 2009. február 8. 11:15 Érdeklődésünkre Sinka László, a Magyar Kézilabda-szövetség főtitkára osztotta meg gondolatait a veszprémi tragédiáról. Mint arról már beszámoltunk, szóváltást követően mellkason szúrták vasárnap hajnalban egy veszprémi szórakozóhelyen az MKB Veszprém KC beállóját, Marian Cozmát, aki belehalt sérüléseibe. Zsarko Sesum koponyalapi törést szenvedett, míg Ivan Pesicnek a veséjét szúrták meg. A horvát kapus fél veséjét ki is vették. Mindkettőjüket az intenzív osztályon ápolják.
 
Megölték a Veszprém kézilabdázóját 2009. február 8. 09:23 HELYSZÍNI INFORMÁCIÓKKAL! Gyászol Veszprém: az MKB kézilabdacsapatának játékosát, Marian Cozmát szombatról vasárnapra virradó éjszaka megkéselték egy veszprémi diszkóban, és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Két társa, a szerb Zsarko Sesum és a horvát Ivan Pesic is súlyosan megsérült. Cozma huszonhat évet élt.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu