Sinka László: Semmirekellő bűnözők!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 8. 11:15
Érdeklődésünkre Sinka László, a Magyar Kézilabda-szövetség főtitkára osztotta meg gondolatait a veszprémi tragédiáról. Mint arról már beszámoltunk, szóváltást követően mellkason szúrták vasárnap hajnalban egy veszprémi szórakozóhelyen az MKB Veszprém KC beállóját, Marian Cozmát, aki belehalt sérüléseibe. Zsarko Sesum koponyalapi törést szenvedett, míg Ivan Pesicnek a veséjét szúrták meg. A horvát kapus fél veséjét ki is vették. Mindkettőjüket az intenzív osztályon ápolják.

 

„Olyan mértékben vagyok megdöbbenve, hogy nehéz ilyenkor bármit is mondani, egy rendkívül kedvelt, nagyszerű játékost gyilkoltak meg, további két kézilabdázó pedig válságos állapotban van – mondta el érdeklődésünkre Sinka László, a Magyar Kézilabda-szövetség főtitkára.

„Az MKB Veszprém vezetőinél és játékosainál teljes a sokk. Már a reggeli órákban tájékoztattam a nemzetközi szövetség főtitkárát a tragédiáról, Marian Cozma családját és a román szövetséget pedig együttérzésemről biztosítottam.”

„Abnormálisnak tartom, hogy a XXI. század első évtizedében ilyesmi megtörténhet, nagyon remélem, hogy a lehető legsúlyosabb büntetést szabják majd ki ezekre az aljas, semmirekellő bűnözőkre. Valamennyi mérkőzésen gyászszünettel emlékezünk a brutális gyilkosság áldozatára.”

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu