Szucsánszki-parádéval nyert a Fradi

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 30. 15:40
Meglepetéssel zárult a 15. forduló rangadója a női kézilabda NB I-ben: a hazai pályán szereplő, a legjobb négy közé jutásért harcoló Ferencváros ugyanis fordulatos találkozón 32-29-re az elején négy góllal is vezető Debrecent. A válogatott Szucsánszki Zita 15 (!!!) góllal járult hozzá a hajdúságiak elleni sikerhez.

A vendégek a hatalmas havazás miatt késve érkeztek a Népligetbe, így az összecsapás egy órás csúszás után kezdődött. Eleinte minden a debreceniek elképzelése szerint alakult, de 6-2 után a nagy akarattal és jól játszó hazaiak magukhoz tértek. Szucsánszki elképesztően eredményesen lőtt, szinte egymaga tartotta meccsben a Fradit.

Az első játékrész után 17-16-ra vezetett a Loki, de a fordulás után a zöld-fehér együttes fokozta az iramot, egyre többször bontotta meg ellenfele védekezését. A túloldalon Pastrovics Melinda számos bravúrt mutatott be, a túloldalon viszont már nem volt ilyen jó a két kapus, Triffa Ágnes és Kiss Éva teljesítménye. A hajrát már a Ferencváros kezdte jobb helyzetből és végül megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu