A süllyedő Mainz csemege a Bayernnek

Létrehozva: 2014. december 19. 12:09
Újabb könnyű préda vár a kíméletlen Bayern Münchenre, a Bundesliga 17. fordulójában az idényt topformában kezdő, de azóta szépen-lassan megrekedt Mainzhoz látogat.

A Mainz sikerkovácsa továbbállt, a Thomas Tuchel utáni érát pedig kudarcos jósolták. Nagyot rajtolt, de szépen-lassan süllyed, az utolsó kilenc meccséből már csak egyet nyert meg, az utolsó háromból kettőt bukott.

Otthon elég masszív 2-4-1-es mérleggel és 8-6-os gólaránnyal. Védelme már közel sem olyan jó, mint az idény elején volt, és ez rossz ómen a bajnokság, és a Real Madridot leszámítva egész Európa legjobb csapata ellen.

A Bayern dönti a rekordokat, gólt képtelen kapni, a Freiburgnak is csak azért lőtt kettőt, mert elszórakozta. A mérkőzésen Robert Lewandowski, Mehdi Benatia és Xabi Alonso is megsérült, de csak utóbbi kettő marad ki.

Ami jó hír, hogy a pótlás sem akárkivel oldható meg. Philipp Lahm régóta nincs. A másik oldalon a veterán mainzi csatár, Noveski még mindig hiányzik, őt kell pótolni.

A Bayern München várható kezdőcsapata: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Bernat - Schweinsteiger - Robben, Müller, Götze, Ribéry – Lewandowski.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu