Hosszabbított az Arsenal csatársztárja

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 8. 12:14
Robin van Persie új, négyéves szerződésre kanyarította rá a nevét, amivel végképp eloszlatott minden, az Internazionaléval kapcsolatos pletykát. Az ezentúl heti 80 ezer fontot kereső csatár nagyon büszke arra, hogy idestova öt éve szolgálja az Ágyúsokat, és el sem tudja képzelni magát klubcsapat mezében. Van Persie az Ágyúsok jövőjét talán mindenkinél derűsebben látja.


Az Arsenal hivatalos honlapján bejelentették, Van Persie további négy évig biztosan a klub kötelékébe tartozik majd, egyúttal semmivé foszlatták azon pletykákat, melyek szerint a játékos az Interrel tárgyal.

A hosszabbítás apropóján Arsene Wenger menedzser is megszólalt, aki csak szuperlatívuszokban tud beszélni a holland klasszisról.

„Robint kivételes képességekkel áldotta meg a sors, minden megvan benne, ami egy játékost naggyá tesz. Még mindig csak 25 éves, de már rengeteget tett le az asztalra. Komoly esélyét látom annak, hogy valódi legenda váljon belőle az Arsenalnál.”

Van Persie sem szűkölködött természetesen a dicsérő jelzőkben, és minden egyes alkalommal büszkeséggel tölti el, ha az Ágyúsok mezét magára öltheti.

„Van egy világklasszis menedzserünk, egy kivételes képességű, fiatal keretünk és egy fantasztikus szurkolótáborunk. A szívem az Arsenalé, képtelen vagyok elképzelni magam egy másik csapat mezében” – érzékeltette ragaszkodását a holland.

„A csapatnál eltöltött öt év alatt folyamatosan egyre jobb futballista lettem, minden szezonban léptem előre. Rengeteget kaptam a klubtól, a társaktól és a szurkolóktól – a legjobb döntést hoztam meg.”
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu