„Képtelen lennék elhagyni az Arsenalt”

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 14. 15:38
Robin van Persie elárulta, négy csapat is érdeklődött iránta a nyáron, de mivel képtelen lett volna elhagyni az Arsenalt, inkább szerződést hosszabbított. A holland támadó bevallotta, megviselik az állandó sérülések, de ez ellen akárhogy is próbál tenni, nincs eredménye.

 



Amikor egészséges Robin van Persie, nehéz feltartóztatni, éppen ezért több topcsapat is ajánlatot tett érte a nyáron. A holland azonban a szívére hallgatott.

„Még ha az eszed sokszor azt is tanácsolná, igazolj el az Arsenalból, a szíved egészen mást mond. Engem négy élklub is csábított, de képtelen lettem volna továbbállni az Emiratesből” – mondta a támadó a News of the Worldnek.

A pletykák szerint a Chelsea, a Manchester City, a Juventus és az Inter is vitte volna Van Persie-t, ám rövid tárgyalás után valamennyiüknek tudomásul kellett venniük, ezúttal vesztegek maradnak.

Van Persie azt is elmondta, rendkívül megviseli, hogy az átlagosnál gyakrabban jelent sérültet, ami ráadásul a világ legerősebb bajnokságában, a Premier League-ben hatványozottan visszaüt.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu