„Nem vagyunk elég jók az Arsenallal”

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 25. 16:26
Szerencsére nem elsősorban a magyarok elleni Eb-selejtezővel foglalkozik Robin van Persie. Az Arsenal holland csatárát klubcsapata jobban leköti: a támadó szerint az Ágyúsok nem elég jók ahhoz, hogy kiugró eredményeket érjenek el, vagy trófeákat zsebeljenek be.

Az Arsenal 2005 óta vár egy serlegre, az észak-londoni különítmény idén "bankot robbanthatott" volna. A BL-ben egy hajszál választotta el őket a továbbjutástól, a Ligakupa-döntőben az utolsó pillanatban buktak el, legutóbbi két bajnokijukat pedig egyaránt döntetlenre adták, az MU pedig már 5 ponttal vezet, igaz eggyel többet játszott - Van Persie szerint a csapat azért nem tud diadalmaskodni, mert nem elég ütős.  

"Folyamatosan a legjobbra törekszünk, azt akarjuk, hogy az Arsenal mindig és mindenhol győzzön - nyitott a hollandus. - Aztán sokszor el is jutunk a siker kapujáig, a legvégén mégis elbukunk. Sajnos az a valóság, hogy nem vagyunk elég jók. "

"Az egész csapatot frusztrálja, amikor kikapunk, főleg akkor, amikor már annyira közel a győzelem. Siránkozni azonban nincs idő, előre kell tekinteni. Minden tőlünk függ, hiszek a csapatban és magamban, fényesen látom a jövőt."     

Az Arsenal legközelebb április 2-án a Blackburnt fogadja a Premier League-ben, április 20-án pedig a Tottenham ellen elmaradt idegenbeli bajnokit pótolják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van Persie: Kényesek a Barca-játékosok!
Robin Van Persie a magyarok ellen készül a holland labdarúgó-válogatottal, de a kiváló csatár még mindig nem tud napirendre térni a Bajnokok Ligája-kiesés miatt. Az Arsenal sztárja azt nehezményezi, hogy a Barcelona játékosai...
Tovább a teljes cikkhez »

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu