Nem fog félni a Veszprém Barcelonában

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 25. 17:53
Maximum 4-5 gólos vereséget tart ledolgozhatónak hazai pályán a Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő vasárnapi, első mérkőzése előtt Iváncsik Gergő. A balszélső szerint csapata a Szeged elleni múlt hétvégi bajnoki szuperrangadón megmutatta, mire képes akkor, ha játssza a kézilabdát. Hasonló teljesítménnyel a Palau Blaugranában is lenne esélye a magyar bajnoknak.

A nagy tét és a félelmetes ellenfél dacára a Veszprém remek hangulatban várja a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő első felvonását. A bakonyiak egy hete a Budapest Bank Ligában bizonyították, hogy lendületben vannak: a szuperrangadón könnyedén, 40-23-ra győzték le az örök rivális, szintén BL-résztvevő Szegedet.

"A Tisza-partiak ellen az egész csapatnak kijött a lépés, mindenki hozzá tudta tenni a magáét a sikerhez. Hosszú idő után végre megint játszottuk a kézilabdát, ez több, mint bíztató a Barcelona elleni összecsapások előtt" - mondta a kezilabda.hu-nak az elutazás előtt Iváncsik Gergő.

A veszprémiek tavaly szintén találkoztak a katalánokkal az elitsorozatban, igaz nem a legjobb 16 között, hanem egy körrel később, a negyeddöntőben. A párharc első mérkőzésére akkor is Barcelonában került sor, a magyar bajnok pedig 33-27-es vereséget szenvedett úgy, hogy a félidőben csupán egygólos hátrányban volt. Iváncsik Gergő szerint egy éve túl nagynak bizonyult az összeszedett hátrány a visszavágó előtt, ez pedig magabiztossá tette a hosszabb kispaddal rendelkező katalánokat.

"Tanultunk az előző idény hibáiból, olyan eredményt kell elérnünk Spanyolországban, hogy legyen esélyünk a visszavágón. Ebbe egy újabb hatgólos vereség nem fér bele, nem léphetünk még egyszer a tavalyi gödörbe. A Barcelona játssza a kézilabdát, mi is ezt szeretnénk a Palau Blaugranában."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hat ok, amiért kiverik a Barcát
Hétfőn este bizonyára sok magyar szurkoló csapott az asztalra dühében, hiszen a férfi Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolásakor folytatódott a Veszprém pechsorozata: ismét egy spanyol élcsapat, a végő győzelemre is...
Tovább a teljes cikkhez »

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu