Őrült fogadás: másfél óra alatt milliók

Létrehozva: 2014. szeptember 24. 10:10
Nagy Britanniában napról napra gazdagodnak meg sportfogadásból, a hétvégén egy bevállalós játékos például nem elégedett meg egy 19-es szorzóval, rakott mellé kombinációban még kettőt. És milyen igaza lett!

Az angol alsóbb ligákban vadászott: a League One-ban (harmadosztályban) a Doncaster-Chesterfield továbbá a Fleetwood-Bristol City, a negyedik vonalban (League Two-ban) a Northampton-Accrington meccsével próbálkozott még szombaton. Mivel mindhárom összecsapás 16 órakor kezdődött, így kevesebb mint két óra alatt fény derült az igazságra, a fogadás pedig arról szólt, hogy mindkét csapat mindkét félidőben betalál valamennyi párosításban.

A Doncaster-Chesterfielden (3-2) meleg volt a pite, hiszen a vendégek a 42. percben szépítettek 2-1-re, de a 61. percre már megjött a második félidi gólváltás. A Fleetwood-Bristol Cityn (3-3) a 31. percre kipipálhatta az első, a 61. percre a második félidei gól-gólt. A Norhampton és az Accrington igazi gólparádét rendezett (4-5), így az első félidőben a 26. percben már 1-1 volt az állás, tehát a fele nyert. A másodikban viszont a 75. percig nem jött találat, ám akkor három perc alatt mindkét oldalon egy-egy, így 12 perccel a vége előtt jött is a három pipa.

1 fontból (396 forint) a háromszor 19-es oddsal 6859-et, csaknem 2,8 millió forintot nyert. Le a kalappal!

Íme a szelvény:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Amatőr és darabokra hullott csapatok
Rókakoma, a Napi tuti sportfogadási blog szakírója négy elég érdekes mérkőzésre tért ki a szerdai kínálatból....
Tovább a teljes cikkhez »

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu