KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CB ALICANTE"
KEK-győztes a Ferencváros! 2011. május 15. 13:57 A Ferencváros női kézilabdacsapata megőrizte az első meccsen, Dabason szerzett ötgólos előnyét az Alicante elleni KEK-döntő idegenbeli visszavágóján. Sőt, a 23-23-as döntetlennek is a spanyol csapat örülhetett a végén. Nagy ünneplés ugyanakkor a másik oldalon volt a lefújás után: a zöld-fehérek az 1978-as KEK-, valamint a 2006-os EHF-kupa-győzelem után harmadik nemzetközi kupasikerét aratták.
 
Vérét adja a KEK-győzelemért 2011. május 9. 14:31 Szamoránsky Piroska arcsérülése ellenére csapata egyik legjobbja volt az Alicante elleni női kézilabda KEK-döntő első, hazai találkozóján, amelyet az FTC válogatott beállója az utólag az év meccsének nevezett. Szamoránsky az ötgólos győzelem ellenére nem jelenti ki, hogy a Fradi nyeri a trófeát - jóllehet, nagyon bízik ebben -, és ehhez azt is hozzátette, nyugodtabb lenne, ha hét-nyolcgólos különbséggel sikerült volna nyerni. Ezzel együtt nem tart a jövő héten esedékes visszavágótól, amelyen pokol várja a zöld-fehéreket...
 
KEK-győzelem küszöbén a Fradi! 2011. május 8. 16:31 Ha Isabel Ortuno Torrico nem lett volna, a Ferencváros női kézilabdacsapatát alighanem már az első mérkőzés után KEK-győztesnek tekinthetnénk. A 21 éves spanyol játékos ugyanakkor ott volt a dabasi sportcsarnok elképesztően csúszós pályáján, és 13 gólt vágott, szinte egymaga tartotta versenyben a CB Mar Alicante csapatát. Ezzel együtt ötgólos győzelmének köszönhetően a Fradi közel került története harmadik nemzetközi kupagyőzelméhez.
 
Nem játszhat otthon a Fradi 2011. április 20. 14:18 Az európai szövetség (EHF) döntésének értelmében a Fradi albérletbe kényszerül a spanyol CB Mar Alicante elleni kézilabda KEK-döntőben. Ötletből nincs hiány, a debreceni Főnix Csarnokot és a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokot is a ferencvárosiak figyelmébe ajánlották, de a zöld-fehérek szeretnének Budapesten játszani.Csakhogy a meccs időpontjában Gipsy Kings muzsikál a Papp László Sportarénában. Információink szerint a Syma Csarnok lehet majd a házigazda.
 
Hazatérne a világbajnok futballista 2011. február 4. 19:07 Ha rajta múlna, akkor David Trezeguet Franciaországban fejezné be pályafutását. A Hercules Alicantét erősítő világ- és Európa-bajnok csatár szíve szerint a Paris Saint-Germainbe vagy az Olympique Marseille-be igazolna a nyáron.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu