Nem játszhat otthon a Fradi

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 20. 14:18
Az európai szövetség (EHF) döntésének értelmében a Fradi albérletbe kényszerül a spanyol CB Mar Alicante elleni kézilabda KEK-döntőben. Ötletből nincs hiány, a debreceni Főnix Csarnokot és a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokot is a ferencvárosiak figyelmébe ajánlották, de a zöld-fehérek szeretnének Budapesten játszani.Csakhogy a meccs időpontjában Gipsy Kings muzsikál a Papp László Sportarénában. Információink szerint a Syma Csarnok lehet majd a házigazda.

„A döntővel kapcsolatban csak azt nem tudjuk, hogy pontosan mikor és hol játszunk..." - mondta a Kézilabda.hu-nak Kökény Bea, az FTC-Rail Cargo Hungaria ügyvezetője.

Az európai szövetség szerint Főtáv-FTC Kézilabda Aréna alkalmatlan a KEK-finálé megrendezésére. A népligeti csarnokkal egyébként nem csak az a gond, hogy a befogadóképessége viszonylag kicsi, 1300 fős, emellett az EHF döntéshozói szerint a médiát sem tudja kellőképpen kiszolgálni egy kiemelt jelentőségű nemzetközi mérkőzésen.

A Fradinak így albérlet után kell néznie.

Kökény elmondta, amint kiderült, hogy költözniük kell, különböző ötletekkel bombázzák: a debreceni Főnix Csarnokot és a győri Magvassy Sportcsarnokot is figyelmébe ajánlották.

A zöld-fehérek vezetői azonban - elsősorban a szurkolók miatt - szeretnének Budapesten maradni, a mérkőzés időpontjában (május 7-én vagy 8-án kell sort keríteni a finálé első, magyarországi partijára) azonban a Gipsy Kings muzsikál a Papp László Sportarénában.

Információink szerint a Syma Csarnok lehet a házigazda.

Döntés szerda este, legkésőbb csütörtökön várható az ügyben. Kökény Bea kérdésünkre válaszolva elmondta, az albérlettel járó pluszköltségek a nagyobb jegybevételből fedezhetőek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szucsánszki: Meg akarjuk nyerni a KEK-et
A Ferencváros ugyan hazai pályán kikapott a Metz-től, de két gólt így is megőrzött a Franciaországban megszerzett előnyéből, ezzel bejutott a női kézilabda KEK fináléjába, amelyben a spanyol bajnokságban ötödik Alicante lesz az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kikapott, de döntős a Ferencváros!
A Ferencváros női kézilabdacsapata 29-27-es vereséget szenvedett a vendég Metztől a KEK elődöntőjének visszavágóján, de két gólt megőrzött a Franciaországban megszerzett előnyéből, és ezzel bejutott a sorozat döntőjébe, ahol a...
Tovább a teljes cikkhez »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu