KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KUPAGYOZTESEK_EUROPA_KUPA"
Vendégsikerek a KEK-ben 2012. március 5. 11:29 A nyolcgólos előnyt szerző címvédő FTC, valamint a Debrecent "elgázoló" dán Viborg mellett a német Leipzig és az orosz Dinamo Volgográd került kedvező helyzetbe a női kézilabda KEK negyeddöntőjének első mérkőzésein.
 
KEK-siker után: lánykérés, fecskepiszok 2011. május 16. 13:20 Elek Gábor, a KEK-győztes Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője a spanyol CB Mar Alicante elleni döntő visszavágóján már a szünetben tudta, hogy csapata megszerzi a trófeát. Játékosai mellett a bírók előtt is kalapot emel. Azt viszont nem érti, miképp lehetett megrendezni a finálé második felvonását egy „hangárban". S az alábbi interjúban a fecskékről is elmondja a véleményét.
 
Vérét adja a KEK-győzelemért 2011. május 9. 14:31 Szamoránsky Piroska arcsérülése ellenére csapata egyik legjobbja volt az Alicante elleni női kézilabda KEK-döntő első, hazai találkozóján, amelyet az FTC válogatott beállója az utólag az év meccsének nevezett. Szamoránsky az ötgólos győzelem ellenére nem jelenti ki, hogy a Fradi nyeri a trófeát - jóllehet, nagyon bízik ebben -, és ehhez azt is hozzátette, nyugodtabb lenne, ha hét-nyolcgólos különbséggel sikerült volna nyerni. Ezzel együtt nem tart a jövő héten esedékes visszavágótól, amelyen pokol várja a zöld-fehéreket...
 
Nem játszhat otthon a Fradi 2011. április 20. 14:18 Az európai szövetség (EHF) döntésének értelmében a Fradi albérletbe kényszerül a spanyol CB Mar Alicante elleni kézilabda KEK-döntőben. Ötletből nincs hiány, a debreceni Főnix Csarnokot és a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokot is a ferencvárosiak figyelmébe ajánlották, de a zöld-fehérek szeretnének Budapesten játszani.Csakhogy a meccs időpontjában Gipsy Kings muzsikál a Papp László Sportarénában. Információink szerint a Syma Csarnok lehet majd a házigazda.
 
Gálázott, 53 gólig jutott a Fradi 2010. november 21. 18:46 Az idegenben aratott 32-26-os sikert követően hazai pályán gálázott a ferencvárosi női kézilabdacsapat, hatalmas különbséggel nyert a szlovákiai Banovsky HKG ellen. Az 53-26-os győzelemmel a zöld-fehérek bejutottak a legjobb tizenhat közé a KEK-ben.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu