KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DABAS"
KEK-győztes a Ferencváros! 2011. május 15. 13:57 A Ferencváros női kézilabdacsapata megőrizte az első meccsen, Dabason szerzett ötgólos előnyét az Alicante elleni KEK-döntő idegenbeli visszavágóján. Sőt, a 23-23-as döntetlennek is a spanyol csapat örülhetett a végén. Nagy ünneplés ugyanakkor a másik oldalon volt a lefújás után: a zöld-fehérek az 1978-as KEK-, valamint a 2006-os EHF-kupa-győzelem után harmadik nemzetközi kupasikerét aratták.
 
Edző-megerősítés könnyed győzelemmel 2008. szeptember 3. 17:13 Fölényes, 6-0-ás győzelmet aratott a REAC labdarúgócsapata a Dabas ellen a Magyar Kupában és ezzel bejutott a negyedik fordulóba. A rákospalotaiak részéről a hosszú kihagyása után egy félidőt játszó Torma kétszer volt eredményes, de Nyerges, Balaskó, Kőhalmi és Hajnal is betalált az NB III-as Dabas elleni Magyar Kupa mérkőzéseken.
 
Szeniorok kézilabdáztak Dabason 2008. augusztus 10. 22:11 A férfiak versenyében a Dabasi Fiatalok együttese végzett az élen a Mezey Ancsa Strandkézilabda Szenior Kupa 2008-as tornáján, amelyen 12 női és 4 férfi csapat küzdött két napon át a dabasi strandon. A nők viadalában a ÖTYE diadalmaskodott.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu