KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LÉKAI MÁTÉ"
BL-rajt: Lékaiékat oktatta a Veszprém! 2012. szeptember 29. 18:48 Az MKB Veszprém tíz góllal legyőzte a Celjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája első fordulójában, szombaton. A magyar bajnok túlélte a második félidőben kis híján kiegyenlítő szlovének offenzíváját és óriási hajrát vágott ki.
 
Egy meccsre a bronztól a Dunaferr 2009. május 20. 20:06 A rutin diadala a fiatalság felett! Újabb sikert aratott a Dunaferr együttese a PLER elleni bronzcsatában, ezúttal idegenben, a Népfürdő utcában győzött Imre Vilmos csapata. A négygólos győzelmet követően 2-0-ra módosult a párharc állása a dunaújvárosiak javára. A hazaiaknál Balogh Zsolt négy gólig, a vendégeknél Törő Szabolcs nyolcig jutott.
 
Lékai Máté: Cél a 3. hely és London 2009. május 18. 11:16 „Nagyon összejött nekem ez a szezon. Klubcsapatomban állandó kezdőként már egyre inkább meghatározó szerepet töltök be, a tavasszal pedig a felnőtt válogatottban is bemutatkozhattam” – mondta Lékai Máté, a Budapest Bank férfiligában érdekelt PLER 21 éves, válogatott kézilabdázója, akinek a nevét ott találjuk az év felfedezettjei szavazás jelöltjei között.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu