KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LELE ÁKOS"
Tatabánya: Lele Ákos kórházban végezte 2011. szeptember 25. 08:32 A Tatabánya férfi kézilabdacsapata számára finoman szólva sem alakult valami fényesen a szombat este: hazai pályán öt góllal kikapott a Csurgótól a Budapest Bank Liga 5. fordulójának rangadóján, ráadásul még Lele Ákost is elvesztette...
 
Lele Ákos: Megyek vissza Szegedre 2009. május 18. 14:57 „Jó a szavazásra jelöltek listája, igazából mindannyiunk mellett szól valami, hogy első legyen. Szerintem nekem segítség lehet az, hogy igazából első élvonalbeli idényben ott vagyok a legjobb gólszerzők között” – mondta Lele Ákos, a Pick Szeged kölcsönben Tatabányán szereplő, tehetséges kézilabdázója. A 21 éves játékos másfél éve pallérozódik a Budapest Bank férfiligában szereplő Tatabánya együttesében, de a nyáron ismét megpróbálkozik Szegeden beverekedni magát a csapatba.
 
Köpködés, edzőválság, és ami mögötte van 2009. március 30. 15:49 Zajlik az élet a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának háza táján. Előbb azon ment a vita, hogy Puljezevics Nenad leköpte-e Lele Ákost avagy sem, majd pedig a német Nordhorn otthonában a KEK-negyeddöntő első mérkőzésén kaptak ki a Tisza-partiak kilenc góllal, miután lemondott Vladan Matics vezetőedző. A köpködős ügyben édesapaként is érintett szegedi klubelnöknél, Lele Ambrusnál érdeklődtünk a legfrissebb fejleményekről.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu