KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NORVEG_FERFI_KEZILABDA-VALOGATOTT"
Fergeteges hajrá Nagy visszatérésén! 2012. június 10. 17:30 Hatgólos előnnyel utazik a jövő szombati, norvégiai visszavágóra a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután fergeteges hajrával, 27-21-re győzött a vb-selejtező első felvonásán, Veszprémben! Közel három év után ismét tétmeccsen bizonyított a magyar nemzeti csapatban a világklasszis jobbátlövő Nagy László, aki hat góllal segítette a mieinket.
 
Pokolból a mennybe Norvégia ellen 2011. január 15. 11:18 Bravúros sikerrel, a Norvégia elleni 26-23-as győzelemmel folytatta szereplését a magyar kézilabda válogatott a svédországi világbajnokságon. Iváncsikék egy 0-6-os sorozattal kezdve borzolták az idegeket, de a szünetre kétgólosra csökkentették a hátrányt. A második játékrészben Mikler megbabonázta a norvégokat, akik közel 15 percig nem tudtak betalálni hálójába. A magyar csapat a borzalmas kezdés után három góllal nyert, a győzelem akár a csoportból való továbbjutást is jelentheti. Lesz mit kipihenni a vasárnapi szünnapon, folytatás hétfőn Brazília ellen.
 
Bécsben koronázták meg Császárainkat 2009. március 22. 16:58 Egy góllal, 31-30-ra legyőzte a norvégokat és ezzel az egymás ellen elért eredménynek köszönhetően megszerezte a tornagyőzelmet a magyar férfi kézilabda-válogatott a Bécsben rendezett Samsung Kupán. Hajdu János tanítványai fordulatos mérkőzésen múlták felül a skandinávokat. A magyar együttes legjobbja a nyolc gólt dobó Császár Gábor, illetve a hetet szóró Putics Barna lett.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu