KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PEKINGI OLIMPIA 2008"
Hihetetlen! Mégsem Parsé az ezüstérem... 2010. június 10. 17:46 Hihetetlen és egyelőre felfoghatatlan döntést hozott a Nemzetközi Sportdöntőbíróság: megsemmisítette a doppingoláson ért Vagyim Gyevjatovszkij és Ivan Tyihon büntetését, elfogadta a két fehérorosz kalapácsvető fellebbezését, így ők végeztek a második és a harmadik helyen a pekingi olimpián. Vagyis a korábban ezüstérmesnek hitt Park Krisztiánt „visszasorolta" a negyedik helyre, ellentétben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 2008. december 11-én hozott döntésével. Pars a Sporthirado.hu megkeresésekor sem találta a szavakat.
 
Kis Gergő legyőzte Cseh Lászlót 2009. június 27. 20:13 Bernek Péter sikere egy nappal korábban még úgy ahogy borítékolható volt 200 háton, hiszen Cseh László ezen a távon utoljára a 2006-os Európa-bajnokságon indult – az viszont általános meglepetést keltett, Peking ezüsérmesének 200 pillangón is be kellett érnie a második hellyel az Allianz országos bajnokság harmadik napján.
 
Pars-ügy következő felvonása: július 13. 2009. május 19. 10:25 Július 13., ez lesz az a nap, amikor a pekingi olimpián doppingvétségen ért két fehérorosz kalapácsvető, Vagyim Gyevjatovszkij és Ivan Tyihon fellebbezésének ügyét tárgyalja a Nemzetközi Sportdöntőbíróság – adta hírül a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja. A MOB információi egyébként Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jogi igazgatójától Howard Stupptól származnak.
 
Magyar sport: van pénz 2009-re 2009. április 3. 14:27 A tavalyi, olimpiai esztendő példátlanul sikeres marketing-tevékenysége, valamint a NOB vártnál nagyobb támogatása a záloga annak, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság a 2009-es évben komoly pénzügyi nehézségek nélkül működjék – hangzott el a szervezet elnökségi ülésén. Schmitt Pál elnök jelezte, ez nem azt jelenti, hogy a MOB dúskál az anyagiakban, de az olimpiai mozgalmat segítő korábbi vállalásai közül egyet sem kell feladnia.
 
Cseh: Phelps magánügye, ha drogozik! 2009. február 2. 14:54 Szomorú olyan képeket látni, amit a minap az egyik brit bulvárlap közölt a 14-szeres olimpiai bajnok úszóról, Michael Phelpsről. A fotón az amerikai idol éppen marihuánát szív egy üvegcsőből. Világ-, és Európa-bajnokunk, Cseh László nem szereti az effajta történeteket, véleményét azért megosztotta a SportHirado.hu-val. Úgy fest, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, az amerikai úszószövetség és a szponzorok is szemet hunynak az eset felett.
 
Londonig úszik az „Aranyember" 2009. január 27. 19:01 A londoni olimpia lenne a végállomás az amerikaiak csodaúszója, Michael Phelps számára. Az eddig összesen tizennégy olimpiai aranyat begyűjtő klasszis kedden úgy nyilatkozott: 2012-ig tervez, aztán kiszáll a vízből.
 
Baranyai: Végre ismét a régi lehetek! 2009. január 26. 16:35 VIDEÓKKAL! Hétfő délután az egyik belvárosi rendelőben látogatta meg Gyenesei István a pekingi olimpián súlyos karsérülést szenvedett Baranyai János súlyemelőnket. A sportért is felelős miniszter a büdzséből 300 ezer forintos hozzájárulással segítette az amúgy kontrollon lévő sportolót. Az oroszlányi srác mindent köszön, s most, hogy szinte már teljesen egészséges, lassan elkezdheti a komoly világbajnoki felkészülést.
 
Jegyhamisítás Londontól Pekingig 2009. január 15. 17:30 Egy becsődölt jegyértékesítő iroda ellen indított peres eljárást a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, illetve az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága. A cég olyan eseményekre hirdetett jegyfoglalási lehetőséget, amikre nem tudták időben kiszállítani a tiketteket.
 
A gázcsapolókra felfigyelt a sportvilág 2009. január 6. 20:18 Ukrajna bekeményített: 2009. január 6-án, kedd délután fél négy előtt öt perccel elzárta a magyarországi gázszállítást lehetővé tévő gázcsapot. Északkeleti szomszédunk tehát beváltotta a beláthatatlan következményekkel járó fenyegetést. Joggal merülhet fel olvasóinkban, hogy egy külpolitikai hír miért üti fel a fejét egy sportportálon. A válasz kézenfekvő: a 2009-be átnyúló gázvita főszereplője 2008-ban a sportpályákon is felhívta magára a figyelmet, az esetek többségében borsot törve honfitársaink orra alá.
 
Phelps tarolt és a Bolt is beindult 2008. december 28. 19:43 Ha szigorúan nézzük, a pekingi olimpia két világcsúcshalmozó sztár, Michael Phelps és Usain Bolt körül forgott. A hősök mellett a legnagyobbat maga Kína teljesítette, aki 2008-ban a világ vezető sportnemzetévé nőtte ki magát. Felejthetetlen pillanatokat okozott Jelena Iszinbajeva a Madárfészekben, de tanúi lehettünk, ahogy a súlyemelő Matthias Steiner elhunyt feleségének ajánlja sikerét.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu