KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZUBAI SZABOLCS"
Vírus döntötte le válogatottunkat 2012. január 12. 14:20 Zubai Szabolcs vírusos megbetegedéssel küszködik, így kérdéses a játéka a vasárnap kezdődő szerbiai kézilabda Európa-bajnokságot megelőző csütörtök esti utolsó felkészülési mérkőzésen, amelyen Bahrein válogatottja lesz az ellenfél. Szikra-Mezey Csaba fizioterapeuta az MTI-nek csütörtök délben elmondta, hogy Zubai szerda este még lázas volt, ez reggelre elmúlt, ám a gyomra fáj, és a közérzete sem jó. A többiek mind jól vannak. Mocsai Lajos szövetségi kapitány az esti szegedi találkozó után jelöli ki az Eb-re utazó 18 fős csapatát. Jelenleg 19-en vannak a keretben.
 
Zubai: Őrjöngtünk rendesen! 2011. október 31. 16:16 1287 nap után tört meg a jég: ennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a Szeged férfi kézilabdacsapata megint legyőzze az itthon évek óta egyeduralkodó Veszprémet! Szombaton aztán összejött a bravúrt, jóllehet, senki sem számított rá, kiváltképp, hogy a Tisza-partiakat sérülés tizedelte. A csodáról a háromgólos Zubai Szabolcsot faggattuk, aki a kulisszák mögé is bepillantást engedett, miután elárulta, Szegeden miképp ünnepelték meg a sikert.
 
Jó úton a Szeged, legyőzné a Veszprémet 2011. szeptember 4. 19:28 EXKLUZÍV! Szeged kissé nyögvenyelősen vette az első akadályt a Budapest Bank Ligában: a vártnál nagyobb csatában győzte le hazai pályán az újonc Gyöngyöst. Zubai Szabolcs, a csapat válogatott beállója ugyanakkor ennek nem tulajdonít különösebb jelentőséget. Állítja, jó után jár a csapat, és amikorra kell, a Bajnokok Ligája-rajtig, kellőképp összecsiszolódhat.
 
Zubai Szabolcs: újabb két év Szegeden 2011. június 3. 18:40 Ahogy az várható volt: Zubai Szabolcs újabb kétéves megállapodást kötött a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával: a válogatott beálló 2013-ig erősíti a Budapest Bank Liga ezüstérmesét. Zubai elmondta, nagyon jól érzi magát Szegeden, ahol a barátaival játszhat együtt, s a Bajnokok Ligájában szerepelhet.
 
Szegeden még hisznek a csodában 2009. május 21. 20:52 Nem hajlandó feladni a küzdelmet, éppen ezért győzni utazik Veszprémbe a bajnoki döntő harmadik mérkőzésére a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap. Az egyesület játékosai és Vladan Matics edző egyaránt elszántak, és bíznak benne, ha hatvan percen keresztül jól játszanak, megverhetik a nagy riválist, életben tartva ezzel bajnoki álmaikat. „”
 
Szegeden folytatja a Dunaferr beállója 2008. december 22. 21:03 A bajnoki ezüstérmes Pick-Szegedben folytatja pályafutását Zubai Szabolcs, a Dunaferr kézilabdacsapatának válogatott beállója. Erről a tiszaparti együttes honlapja számolt be.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu