15 évesen mutatkozhat be a Milanban!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 14. 18:25
Felkerült az AC Milan felnőtt keretébe Hachim Mastour, a csapat U16-os válogatott szupertehetsége, aki a szezon folyamában a tartalékoknál, azaz a Primavera-együttesben már kipróbálhatta magát. A szerda délutáni edzésen már gólt is szerzett, nevezhetik a Sassuolo elleni, vasárnapi, hazai szezonzáróra. Ha beáll, ő lesz minden idők legfiatalabb debütánsa az AC Milannál.

Mastourért félmillió eurót fizettek két évvel ezelőtt, első profi szerződését a hírek szerint a jövő hónapban írhatja alá.

A liga különleges engedélye kell ahhoz, hogy pályára léphessen, hiszen csak júniusban tölti be 16. életévét, de mivel egészen kivételes tehetségről van szó, megkaphatja. Példaképe Neymar, akivel a Red Bull cég meghívására együtt szerepelhetett egy forgatáson, ahol látványos freestyle-párbajt vívtak egymással.

Adriani Galliani mutatta be a keretnek, viccesen azt is hozzátette a klubvezető, hogy ezzel a Milan számára le is zárult az átigazolási időszak (amely még el sem kezdődött).

A korosztályos csapat edzője azt mondta róla, félelmetesen gyors, és szinte lehetetlen tőle elvenni a labdát, ha egy az egyben vagy vele szemben. Ugyanakkor hozzátette, ezekben az időkben a legfontosabba Mastour számára, hogy hagyják nyugodtan futballozni.

Mastour minden idők ötödik legfiatalabb játékosa lehet, aki olasz bajnokin lép pályára Amadei, Rivera, Aristide Rossi és Campione után.

BEST OF MASTOUR:

MASTOUR VS NEYMAR:

Címkék: hachim_mastour
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu