KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HACHIM_MASTOUR"
Szintet lépett a Milan szupertehetsége 2014. október 29. 19:36 Csereként beállva lőtt pazar szólógólt a Milan kivételes reménysége, a 16 éves Hachim Mastour - így debütált az egyesület tartalékcsapatában szerdán.
 
Mastour-szóló, Galliani ámult-bámult 2014. július 21. 23:37 VIDEÓ! Jó benyomást tett eddig a szurkolókra a Pippo Inzaghi-féle, fiatalokkal teletűzdelt Milan, amely második tesztmeccsét is 2-0-ra nyerte, a harmadosztályú Monza otthonában aratott magabiztos győzelmet vasárnap. A találkozó fénypontja volt, amikor a piros-feketék 16 éves tehetsége, Hachim Mastour szép szólót mutatott be, hogy aztán gólt lövessen Alessandro Mastallival. Ezt megelőzően Mbaye Niang talált be tizenegyesből. Saponara, Cristante és El Shaarawy is elégedett lehetett a teljesítményével.
 
15 évesen mutatkozhat be a Milanban! 2014. május 14. 18:25 Felkerült az AC Milan felnőtt keretébe Hachim Mastour, a csapat U16-os válogatott szupertehetsége, aki a szezon folyamában a tartalékoknál, azaz a Primavera-együttesben már kipróbálhatta magát. A szerda délutáni edzésen már gólt is szerzett, nevezhetik a Sassuolo elleni, vasárnapi, hazai szezonzáróra. Ha beáll, ő lesz minden idők legfiatalabb debütánsa az AC Milannál.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu