"Az Arsenalnak nem kell csatár!"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 30. 20:41
Olivier Gorud, az Arsenal rivális nélkül maradt csatára szerint a jelenlegi, csapaton belüli szituációval a világon nincsen semmi baj az Emirates Stadionban, és nem szeretné, ha edzője, Arsene Wenger a januári átigazolási időszakban új támadót hozna a csapathoz. Úgy gondolja, a keretbe rajta kívül nem kell más csatár.

 

A szituáció igen kényes az Arsenal csapatánál, mert ugyan a csapat egyetlen igazi középcsatára, Olivier Giroud remek formában van idén, de a londoni klub tíz éve először bajnokesélyesként vághat neki a szezon második felének, ráadásul több fronton is érdekelt, így elég merész lenne kihúzni nyárig egyetlen támadóval.

A 27 éves francia válogatott csatár 11 gólt lőtt eddig az idényben, amelyek közül több pontokat ért, mint a legutóbbi a Newcastle United ellen. Arsene Wenger menedzser a téli átigazolási időszakban mégis szeretne valakit igazolni mellé/mögé, de játékos szerint nincsen szüksége riválisra ezen a poszton, ő tökéletesen elég a csapatnak.

"Ha az edző pihentetni akar engem, megteheti anélkül is, hogy vesz egy új csatárt - mondta Giroud a francia Canal+-nak. - Lukas Podolski jól tért vissza, és Theo Walcott is tud játszani az én posztomon. A csapatban megvan mind a mennyiség, mind a minőség. Én nem örülnék annak, ha új csatár érkezne télen."

Címkék: Olivier Giroud
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu