KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OLIVIER GIROUD"
Giroud továbblőtte az Arsenalt 2015. február 15. 19:53 Az Arsenal Olivier Giroud remekbe szabott, két perc leforgása alatt elért duplájával könnyedén eltávolította az útból a másodosztályú Middlesbrough-t vasárnap este az FA-kupában, a legjobb 16 között. A címvédésre hajtó Ágyúsokhoz hasonlóan a harmadik ligás, korábban a Chelsea-t kiejtő Bradford is várhatja a hétfő esti sorsolást, amelyet a Preston-Manchester United csata előtt rendeznek majd (20:30-tól).
 
Giroud játszhatna, ha benevezték volna 2014. november 24. 23:53 Olivier Giroud-t nem nevezték be a nyár végén a BL-csoportkörre, és ezért nem léphet pályára szerda este a Dortmund ellen, ahol a továbbjutás lesz a cél az Arsenal számára az Emiratesben. Annak idején még úgy látszott, hogy a francia csatár jövő januárig nem tud felépülni augusztusi bokatöréséből.
 
Arsenal-MU előtt: Giroud is játszhat! 2014. november 20. 15:47 A francia befejező csatár, Olivier Giroud a vártnál hamarabb felépült augusztusi lábközépcsont-töréséből, így nevezik a Manchester United elleni, szombati PL-rangadóra (18:30, Emirates). Mikel Arteta is hadra fogható.
 
Giroud benne van a slamasztikában 2014. február 16. 15:49 Most Olivier Giroud-nak lenni a legrosszabb a világon. Az Arsenal francia csatára vasárnap délután beismerte Twitteren, hogy igaz a Sun pletykája, miszerint a Crystal Palace elleni bajnoki előtt órákkal megcsalta a feleségét. Bocsánatot kért a családjától és a klubtól. Apropó, az Arsenal-Liverpool FA-kupa-csata 17 órakor kezdődik.
 
"Az Arsenalnak nem kell csatár!" 2013. december 30. 20:41 Olivier Gorud, az Arsenal rivális nélkül maradt csatára szerint a jelenlegi, csapaton belüli szituációval a világon nincsen semmi baj az Emirates Stadionban, és nem szeretné, ha edzője, Arsene Wenger a januári átigazolási időszakban új támadót hozna a csapathoz. Úgy gondolja, a keretbe rajta kívül nem kell más csatár.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu