KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUNAFERR"
„Ha bundáztok, elkergetünk a városból!” 2009. november 29. 16:16 Gyűrűzik a nemzetközi bundabotrány, amiből sajnos a magyar labdarúgás sem maradhat ki. A csalássorozat azonban felszínre hoz rég elfeledett dolgokat is, mint például a 2001-es Dunaferr-Nicosia UEFA-kupameccs előtt történteket. Mint kiderült, tényleg megpróbálták manipulálni az összecsapást.
 
Egy meccsre a bronztól a Dunaferr 2009. május 20. 20:06 A rutin diadala a fiatalság felett! Újabb sikert aratott a Dunaferr együttese a PLER elleni bronzcsatában, ezúttal idegenben, a Népfürdő utcában győzött Imre Vilmos csapata. A négygólos győzelmet követően 2-0-ra módosult a párharc állása a dunaújvárosiak javára. A hazaiaknál Balogh Zsolt négy gólig, a vendégeknél Törő Szabolcs nyolcig jutott.
 
Challenge Kupa: továbbjutott a Kaposvár, kiesett a Dunaferr 2008. december 17. 21:31 A Kaposvár 3-2-es vereséget szenvedett Ostravában, de 5-3-as összesítéssel továbbjutott, míg a Dunaferr 3-0-ás vereséget szenvedett a Generali Haching otthonában a férfi röplabda Challenge Kupa harmadik fordulójának visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.
 
Női kézilabda EHF Kupa: kikapott, ezzel kiesett a Dunaferr 2008. november 9. 15:38 Búcsúzott a Dunaferr a női kézilabda EHF Kupától, miután a hazai döntetlen után a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett visszavágón 29-27-re kikapott a német Oldenburg otthonában.
 
Az MKB hat góllal verte a Dunaferrt 2008. október 15. 19:38 Nem érheti szemrehányás és kritika az esélytelenebb Dunaferr SE csapatát, hiszen különösen az első félidőben alaposan megnehezítette a bajnok MKB Veszprém dolgát. Mocsai Lajos együttese ennek ellenére szinte végig vezetve, 28-22-re győzött a piros-fehérek otthonában a kézilabda férfi NB I 7. fordulójában.
 
Újvárosban sem állították meg a Győrt 2008. szeptember 24. 19:28 Az első percet leszámítva végig, magabiztosan vezetve nyerte meg a női kézilabda bajnokság rangadóját a Győr, amelyik a tavalyi ezüstérmes otthonában győzött öt góllal, s továbbra is száz százalékos teljesítménnyel állnak a bajnokságban. A hazaiak részéről Ferling nyolc góllal, a vendégeknél Hornyák héttel volt a legeredményesebb.
 
Budapest Bank férfi kézilabda liga: könnyed Dunaferr-siker 2008. szeptember 19. 20:03 A Dunaferr hazai pályán 17 góllal verte a Győrhőt a Budapest Bank férfi kézilabda liga harmadik fordulójának péntek esti mérkőzésén.
 
Mátyás Gábor a Dunaferr SE új ügyvezető igazgatója 2008. augusztus 28. 13:04 A Dunaferr SE elnöksége Mátyás Gábort, a birkózó szakosztály eddigi vezetőjét választotta meg a klub új ügyvezető igazgatójának.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu