KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KUPA"
Gálázott a Veszprém a fináléban 2011. április 17. 20:46 Nem történt meglepetés a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének vasárnapi helyosztóin: az MKB Veszprém simán legyőzte a házigazda PLERT-t, ezzel története huszadik, sorozatban a harmadik kupaelsőségét aratta. A harmadik helyért kiírt meccsen ugyancsak bejött a papírforma, miután a Budapest Bank Ligában elődöntős Tatbánya négy góllal verte a másodosztályban szereplő Vácot.
 
A City kupán vágta a nagy testvért! 2011. április 16. 20:17 VIDEÓ! A Manchester City 1-0-ra legyőzte a városi ellenlábas Manchester Unitedet az FA-kupa elődöntőjében, a Wembley Stadionban. A győztes találat előtt Michael Carrick hatalmasat hibázott, tulajdonképpen gólpasszt adott Yaya Tourének, aki bebőrözte Edwin Van der Sart. A MU tíz emberel fejezte be a mérkőzést. A City 1981 után jutott be ismét be a kupadöntőbe, és esélye van arra, hogy az 1976-os Ligakupa-sikere után újra trófeát nyerjen.
 
Fiataljai vezérletével nyert a Csaba 2008. október 29. 19:40 A huszonnégy órán belül második mérkőzését játszó Nyíradony – a Győr elleni bajnoki után – ezúttal a Békéscsabától kapott ki a női kézilabda Magyar Kupában a 16 közé jutásért vívott találkozón. A szünetben már hét góllal vezető viharsarkiak a második félidőben a fiatal irányító, Szögi vezérletével biztosították be továbbjutásukat.
 
Könnyed ötössel jutott tovább a Győr 2008. szeptember 24. 20:44 A második bekapott gólig tartotta magát az élvonalba törekvő pécsi gárda az NB I-ben legutóbb hat gólt rúgó győriek ellen a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában. Kicsit a szerencsén is múlt, hogy nem fogyatkozott gyorsan tíz főre a kisalföldi csapat, mert Kovács II Zoltán már a cserepadon kapta meg második sárgáját. A sokat hibázó pécsi védők között fickándoztak a zöld-fehér csatárok, így nem meglepő, hogy az ETO 5-0-ra nyert.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu